Zuccarello med nytt straffemål i Rangers-seier

Nordmannen i storform bidro til at Rangers slo Toronto Maple Leafs natt til julaften norsk tid.

SCORET IGJEN: Mats Zuccarello Aasen omsatte sitt straffeslag i scoring natt til julaften.

Mats Zuccarello Aasen bidro til en god jul for New York Rangers-fansen med straffescoring i seieren mot Toronto Maple Leafs mandag.

Zuccarello og Derek Stepan scoret på hjemmelagets to første straffeslag, mens keeper Cam Talbot lot seg overliste bare en gang. Dermed vant Rangers for annen dag på rad.

Ifølge flere amerikanske Rangers-blogger skal Zuccarello ha svart følgende på spørsmål om hvor han har hentet disse straffene fra etter kampen:

– Oslo, Norway!

Søndag scoret Zuccarello og ble kåret til banens beste da Minnesota Wild ble slått 4-1. Mandag satt seieren lenger inne, men Rangers-tilhengerne i fullsatte Madison Square Garden kunne juble over 2-1-seier til slutt.

– Nå skal vi nyte noen dager fri og glemme hockey. Det har vært en tøff periode, og ingen har hatt det verre enn oss gutta i garderoben som ikke har vunnet foran våre egne fans. Det har vært tøft, men vi kjempet videre og har hatt to viktige seirer nå, sier Zuccarello.

Rangers spilte ni hjemmekamper på rad rett før jul. Laget vant bare en av de sju første, men rettet opp inntrykket med seier i de to siste.

– Det er trygt å si at vi feirer jul i mye bedre humør. Nå kommer de neste tre dagene til å bli hyggelige, sa Rangers-trener Alain Vigneault.

Rangers dominerte kampen og pepret gjestenes keeper Jonathan Bernier med skudd, men oppgjøret var lenge målløst. J.T. Miller så ut til å bli matchvinner da han ga Rangers ledelsen 7.04 minutter ut i tredje periode. (©NTB)