NÅ MÅ DE REGNES MED: Erik Thorstvedt mener Liverpool må regnes med i kampen om ligatittelen.
NÅ MÅ DE REGNES MED: Erik Thorstvedt mener Liverpool må regnes med i kampen om ligatittelen.

TV 2s ekspert: – Liverpool kan vinne ligaen

Erik Thorstvedt mener de røde fra Anfield må regnes med.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester City-Liverpool 18.30 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Liverpools utrolige form fortsetter, og forut for de to tøffe bortekampene mot Manchester City og Chelsea i julen har de røde 36 poeng på 17 kamper i Premier League.

Det betyr at de røde ligger an til en total poengsum på nesten 80 poeng, og nå mener TV 2s Premier League-ekspert at det er på tide å ta dem seriøst.

– Liverpool kan vinne ligaen. Bare se på sånn som de spiller nå. De har Steven Gerrard ute, men det gjør liksom ingenting, sa Erik Thorstvedt da han var på plass i studio på TV 2 Sportskanalen lille julaften.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Da sesongen startet var Luis Suárez ute med karantene, og også Philippe Coutinho har vært ute med skade i løpet av høsten.

– De har vist evnen til å takle at sentrale spillere forsvinner ut. Det må du gjøre, sier den tidligere Tottenham-keeperen.

Det er ekstremt jevnt, og selv Manchester United på 8. plass har under ti poeng til tabelltopp. Thorstvedt mener nettopp det at det er så jevnt gir ekstra interesse.

– Alle der oppe kan vinne. Everton har kanskje ikke gode nok spillere på benken, men det er utrolig gøy, sier Premier League-eksperten.

Hva mener du? Kan Liverpool vinne serien? Ta diskusjonen!