Zlatan anklages for filming – raser mot dommeren

Svensken havnet i begivenhetens sentrum igjen i går kveld.

Se video over (bilder med tillatelse fra Viasat)

PSG - Lille 2-2

Et selvmål av Lilles Marko Basa reddet Paris Saint-Germain fra årets første hjemmetap søndag. Kampen endte 2-2, men det var den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimvoc - hvem andre - som igjen stjal overskriftene.

Laurent Blancs mannskap syntes å ta hjem en stø og sikker seier da Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt 18. mål for sesongen etter 36 minutter. Svensken banket et frispark i vinkelen.

To minutter senere havnet samme mann i klammeri med lagkaptein Rio Mavuba. Dommeren måtte gå imellom da Zlatan først dyttet sin motspiller i ryggen. Mavuba svarte med å plante hånden i ansiktet på svensken.

Som igjen gikk til angrep på dommeren etter kampen.

– Ingen bra dømt kamp av ham, skriver Zlatan i sin egen app, ifølge Expressen.

– Jeg berører Zlatans ansikt lett, og han slenger seg, sier Mavuba ifølge Le Parisien.

Begge mottok gult kort etter episoden og kunne fortsette kampen. Samme Mavuba utlignet like førsidebytte, men PSG har ikke tapt på Parc des Princes siden november i fjor.

Salomon Kalou ga Lille ledelsen fra straffemerket åtte minutter etter hvilen, før et selvmål 20 minutter før full tid reddet serielderen fra hovedstaden.

Alle tre søndagens kampene i fransk 1. divisjon endte for øvrig 2-2. Foruten PSG – Lille, ble det samme resultat mellom Lorient – Lyon og Marseille – Bordeaux. (©NTB/TV 2)