LOKKES TIL ENGLAND?: Yaya Touré og Sergio Agüero vil gjøre alt de kan for å få Lionel Messi til Manchester City. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
LOKKES TIL ENGLAND?: Yaya Touré og Sergio Agüero vil gjøre alt de kan for å få Lionel Messi til Manchester City. (AP Photo/Manu Fernandez, File)

Fotballrykter: – City-stjernene vil overtale Messi

Og Tottenham kan måtte hente Glenn Hoddle mens de venter på Louis van Gaal. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
FANGET I ET LA LIGA-NETT: Pedro kan kanskje komme seg til Premier League. (AP Photo/Andres Kudacki)
FANGET I ET LA LIGA-NETT: Pedro kan kanskje komme seg til Premier League. (AP Photo/Andres Kudacki)

Premier League i altomfotball.no
Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

Everton flyr høyt om dagen, og nå skal manager Roberto Martinez være interessert i å sikre seg en duo fra Dundee United. The Mirror mener i hvert fall at spanjolen ligger langflat etter Andrew Robertson - som skal være sett på som en erstatter for Leighton Baines på sikt - og hans lagkamerat John Souttar.

En slik overgang kan altså forekomme om ikke så lenge, og en annen overgang som har vært i emning en stund er Shane Longs potensielle skifte fra WBA til Hull. Allerede på overgangsvinduets siste dag i sommer viste Steve Bruce sin interesse, men 50-millionerkronersovergangen kan få ben å gå på igjen i januar, mener The Sun (krever innlogging) å vite.

En annen - og noe hetere - spiller på markedet er Barcelonas Pedro. Spanjolen er toppscorer for katalanerne denne høsten, og scoret hat trick i søndagens snuoperasjon mot Getafe. Nå melder Daily Express at Arsenal og Liverpool er blant de europeiske toppklubbene som følger tett med på hva 26-åringen vil foreta seg - både i januar og etter sesongslutt.

Les også: Pedro-hat trick på åtte minutter

En enda mer profilert Barcelona-spiller kan også komme til å flytte til England. I hvert fall dersom Manchester City-spillerne Yaya Touré og Sergio Agüero får det som de vil. Ifølge Manchester Evening News forsøker i hvert fall duoen å overtale ingen ringere enn Lionel Messi til å komme til Etihad Stadium. Uttalelsene kommer i etterkant av at Messis landsmann Pablo Zabalata skal ha bekreftet at superstjernen har spurt ham mye om den lyseblå Manchester-klubben.

Managerjobben i Tottenham er som kjent ledig, og etter at Louis van Gaal skal ha sagt at han er klar for å trene en klubb i Premier League skjøt selvsagt spekulasjonene rundt Nederland-sjefens kandidatur fart. Han er neppe tilgjengelig før etter neste sommers VM-sluttspill, men den midlertidige manageren Tim Sherwood skal ikke være interessert i å kun sitte ut sesongen. Dermed seiler nå ifølge Daily Mail eks-manager Glenn Hoddle opp som den eneste reelle kandidaten til å lede laget frem til van Gaal er klar. Spurs-legenden skal i hvert fall ha sagt seg interessert i å steppe inn på midlertidig basis.

SPURS-AKTUELL: Nederland-sjef Louis van Gaal kan komme til å ende på White Hart Lane. (AP Photo/Victor R. Caivano)
SPURS-AKTUELL: Nederland-sjef Louis van Gaal kan komme til å ende på White Hart Lane. (AP Photo/Victor R. Caivano)

Daily Star melder samtidig at Carlos Queiroz er interessert i jobben. Den tidligere Manchester United-assistenten har en drøm om å komme tilbake til engelsk fotball, og skal sammen med Frank de Boer, Ronald Koeman og Fabio Capello være alternativer for Spurs-styreformann Daniel Levy.

London-rival Arsenal har dog ingen managerproblemer. I stedet kan de konsentrere seg om å forsterke troppen, og Arsène Wenger skal være svært interessert i Barcelona-talentet Antonio Sanabria. The Mirror melder nå at Roma også vil ha 17-åringen, og at Serie A-klubben skal ligge best an til å sikre seg hans signatur.