FORTSETTER FORELØPIG: Malky Mackay har ennå ikke fått sparken i Cardiff.
FORTSETTER FORELØPIG: Malky Mackay har ennå ikke fått sparken i Cardiff.

– Krisen er over for nå

Vincent Tan skal ha bestemt seg for å trekke tilbake trusselen om å sparke manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League hele julen på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Mandag skal Vincent Tan ha sendt en e-post til Cardiff-manager Malky Mackay der han skrev at manageren måtte trekke seg fra sin jobb for ikke å få sparken, ettersom forholdet mellom de to fullstendig har surnet.

Mackay nektet å la seg knekke, og lørdag responerte Cardiff-fansen med sin unisone støtte overfor lagets manager i 1-3-tapet mot Liverpool på Anfield.

Allerede dagen før skal eier Tan ha vært i møte med styreformann Mehmet Dalman, som nå sier at «krisen er over for denne gang».

Har du Cardiff-spillere på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

 På dette møtet skal nemlig Tan ha bestemt seg for å trekke tilbake truslene om sparken, og de to skal nå være villige til å fortsette samarbeidet.

– Min definisjon av diplomati er å skape rom for dialog. Jeg har snakket til Vincent Tan og han har godkjent at jeg kan prøve å skape en løsning på situasjonen, skriver Cardiff-formann Dalman på klubbens hjemmesider søndag.

Cardiffs styreformann
I det minste har vi en platform for dialog, hvilket gir oss en mulighet til å jobbe oss gjennom dette.

Ønsker seg «Snakk med hverandre»-bannere
– Vi klarte å skape plass for alle til å samarbeide tilbake i oktober, og vi må se om vi kan gjøre det igjen for at vi skal kunne fortsette framover. I det minste har vi en platform for dialog, hvilket gir oss en mulighet til å jobbe oss gjennom dette, skriver Dalman.

EKSENTRISK TYPE: Man har ofte kunnet observere Vincent Tan med både dress og Cardiff-drakt på under kampene denne sesongen.
EKSENTRISK TYPE: Man har ofte kunnet observere Vincent Tan med både dress og Cardiff-drakt på under kampene denne sesongen.

Foreløpig ser det altså ut til at Mackay blir værende i sjefsstolen, og leder Cardiff-laget i hjemmeoppgjøret mot Southampton 2. juledag.

– Hvis jeg skal ha ett ønske for Boxing Day, så er det at de ikke holder opp «Tan Out» eller «Malky In»-bannere, men i stedet en der det står «Snakk med hverandre», skriver styreformannen.

Hva tenker du om situasjonen? Ta diskusjonen!