ØNSKELISTE: Andrea Ranocchia, Jackson Martinez og Wayne Rooney er bare tre av de sju som. Foto: Scanpix.
ØNSKELISTE: Andrea Ranocchia, Jackson Martinez og Wayne Rooney er bare tre av de sju som. Foto: Scanpix.

Fotballrykter: – Slik ser Mourinhos ønskeliste ut

Chelsea-manageren har intet mindre enn sju mann på blokka før overgangsvinduet åpner igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Det er mye José Mourinho ikke er fornøyd med om dagen. Før Arsenal-kampen ga han klar beskjed om at forsvaret må skjerpes. Samtidig står han med tre spisser som ikke scorer mål. Derfor har han nå, ifølge Daily Star, gjort klar en handleliste på sju navn.

Ønskelisten inkluderer Freddy Guarin, som har vært sterkt linket til en overgang den siste tiden fra Inter. Lagkameraten hans, Andrea Ranocchia, en midtstopper, er også ønsket på Stamford Bridge. Det samme er Benficas Nemanja Matic, som kom fra nettopp Chelsea i sin tid. I tillegg skal portugiseren være interessert i Radamel Falcao fra Monaco, Jackson Martinez fra Porto, Luke Shaw fra Southampton, og sist, men ikke minst, Wayne Rooney, som han prøvde seg på i sommer.

Men Chelsea er ikke de eneste som er interessert i Manchester United-spillerens tjenester. Real Madrid skal nemlig ha bedt Rooney om å vente med forhandlingene av en ny kontrakt slik at de kan henta han for en billig penge i sommer, skriver The Sun.

GJENSYN: Mourinho ønsker et gjensyn med tidligere Chelsea-spiller Nemanja Matic. (AP Photo/Armando Franca)
GJENSYN: Mourinho ønsker et gjensyn med tidligere Chelsea-spiller Nemanja Matic. (AP Photo/Armando Franca)

En som signerte ny kontrakt nylig var Luis Suárez. Uruguayaneren ble med det tidenes best betalte i Liverpool, men det stopper ikke ryktene fra å svirre. For Daily Star skriver nemlig at toppscoreren i Premier League har en klausul, som sier at han skal få forhandle dersom Real Madrid eller Barcelona banker på døren.

Arsene Wenger var en som ikke la skjul på at han beundret Suárez i sommer, men nå har han rettet blikket mot Primera Division, nærmere bestemt Real Madrid. Franskmannen vil nemlig hente Iker Casillas og Alvara Morata i januar for å forsterke tittelhåpet. Det melder Daily Star.

Da Alexander Büttner signerte for Manchester United var det mange som hevet øyenbrynene, men venstrebacken har fått sin del med spilletid for de røde djevlene siden. Likevel, nå skal han være på vei bort fra Old Trafford. Ifølge Mirror er både Genoa og Roma mulige destinasjoner.

TIL ENGLAND: Iker Casillas kan bli Arsenal-spiller dersom Wenger får det som han vil. Foto: REUTERS/Juan Medina
TIL ENGLAND: Iker Casillas kan bli Arsenal-spiller dersom Wenger får det som han vil. Foto: REUTERS/Juan Medina

Steven Taylor er ikke lenger en foretrukket mann i Newcastles midtforsvar og skal nå være på vei til QPR. Ifølge Express har Harry Redknapp allerede lagt inn et bud på 20 millioner kroner.

En som heller ikke har fått spille så mye som han skulle ønske denne sesongen, er Chelseas Juan Mata. Etter to formidable førstesesonger er han blitt til et roteringsalternativ under Mourinho. Det har Paris Saint-Germain fått med seg og vil nå prøve å hente spanjolen i januar, skriver Daily Star.

Bryan Ruiz har aldri helt slått til i Premier League etter mer enn to år i Fulham. Derfor har vest-London-klubben nå satt en prislapp på 50 millioner kroner for å prøve å bli kvitt han i januar, melder Mirror.

David Moyes derimot har ingen planer om å kvitte seg med Robin van Persie og Shinji Kagawa i januar. United har blant annet vært linket til Falcao, men skotten sier også det er uaktuelt. Han vil heller fokusere på å styrke midtbanen, ifølge Daily Mail.

UØNSKET: Fulham har gitt opp Bryan Ruiz og vil prøve å selge han i januar. Foto: Scanpix.
UØNSKET: Fulham har gitt opp Bryan Ruiz og vil prøve å selge han i januar. Foto: Scanpix.