Nytt tap for landslagsreservene

Tapte 2-4 for Slovakia.

Norway's head coach Roy Johansen reacts during the preliminary round match Czech Republic vs Norway at the 2013 IIHF Ice Hockey World Championships on May 14, 2013 in Stockholm.  AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND       RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Norway's head coach Roy Johansen reacts during the preliminary round match Czech Republic vs Norway at the 2013 IIHF Ice Hockey World Championships on May 14, 2013 in Stockholm. AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Norges B-pregede landslag i ishockey måtte se seg slått også i kampen om 3.-plass i helgens turnering. Slovakia vant 4-2 lørdag.

Det er samme sifre som vertsnasjonen Sveits seiret med i fredagens semifinale.

Landslagssjef Roy Johansen måtte greie seg uten en rekke skadde spillere i turneringen i Arosa, og dermed fikk spillere på nivået under lov til å vise seg fram. De kom hederlig fra det, men greide ikke å vinne.

Slovakia var i ledelse for godt allerede etter 2.19 minutter, da Juraj Mikus sendte pucken forbi keeper Steffen Søberg for første gang. Adam Lapsansky doblet ledelsen før første pause.

I midtperioden økte Radoslav Tybor til 3-0 før Robin Dahlstrøm sto for Norges første redusering.

Slovakias lagkaptein Ivan Baranka gjorde 4-1 i overtallsspill mens Morten Ask satt utvist tidlig i 3. periode. Steffen Thoresen fastsatte resultatet da Norge noe senere i perioden spilte fem mot tre etter to slovakiske utvisninger. (©NTB)