PROTEST: Vincent Tan måtte tåle protester fra Cardiff-fansen lørdag. FOTO: Kasper Wikestad/Scanpix/Photoshop (montasje).
PROTEST: Vincent Tan måtte tåle protester fra Cardiff-fansen lørdag. FOTO: Kasper Wikestad/Scanpix/Photoshop (montasje).

Cardiff-fansen protesterte mot Vincent Tan

Supporterne i harnisk utenfor Anfield lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-Cardiff (13:45)
Se oppgjøret direkte på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Allerede før kampstart mellom Liverpool og Cardiff på Anfield lørdag viste Cardiff-fansen sin misnøye mot eier Vincent Tan. 

Det har i de siste dager vært sterke indikasjoner på at Cardiff-manager Malky Mackay ligger an til å få sparken hos waliserne, uavhengig av hvordan kampen mot Liverpool lørdag ender.

Det fikk fansen til å ta affære. Lørdag samlet de seg utenfor Anfield med store bannere der det stod «This is our club, not yours. Tan out.»

Beskjeden var klar. Dette er fansen klubb. Ikke Tans.

Den styrtrike malaysieren har allerede endret klubbens draktfarge fra blå til rød og logoen fra fugl til drage.

– Det er en farse. Du endrer ikke klubbfargene og navnet til klubben. Du kan endre managere, men ikke endre ting som har vært i mange år, sier TV 2 Sportens Premier League-ekspert Trevor Morley.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

– I dag er mitt fokus på fotballaget mitt og jobben vi skal gjøre på Anfield. Mange fine folk har sagt fine ting til meg, men jeg må sørge for at jeg gjør jobben min og at jeg gjør den ordentlig - også i dag, sa Mackay selv før kampstart.

Hva synes du om Tans måte å drive klubben på? Ta diskusjonen her!