SNAKKET OM FORHOLDER PÅ «ELLEN DEGENERES SHOW»: Sangerne John Mayer og Katy Perry. Foto: Planet photos.
SNAKKET OM FORHOLDER PÅ «ELLEN DEGENERES SHOW»: Sangerne John Mayer og Katy Perry. Foto: Planet photos.

Derfor snakker ikke Katy Perry og John Mayer sammen hjemme

– Det er stort sett alltid stille i huset vårt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De to sangerne fortalte på «Ellen DeGeneres Show» at det ofte er svært stille hjemme hos dem, uten verken prat eller latter, skriver People.

Stillheten skyldes at begge to har et stort behov for å hvile stemmebåndene. Spesielt John Mayer, som i fjor gikk i gjennom en operasjon av stemmebåndet og måtte avlyse turnéen, må hvile stemmen så ofte han kan.

– Han kunne ikke snakke i det hele tatt, og den eneste måten vi kunne kommunisere på var igjennom en ipad, forteller Katy Perry (29).

– Ingen snakking og ingen hvisking

I dag fungerer stemmebåndet igjen, men begge føler for å hvile stemmen når de er hjemme.

– Noen dager må stemmen ha total pause, og da er det ingen snakking og ingen hvisking. Hvisking er faktisk veldig dumt. Det er stort sett alltid veldig stille i huset vårt, forteller Perry.

Da programleder Ellen DeGeneres foreslår at de to kan spille «Pictionary», et spill der man gjetter ord, sier Katy Perry:

– Vi burde heller lære oss tegnspråk.

Det var da Katy Perry skilte seg fra Russell Brand i 2012, at de to begynte å date. Det hotte kjendisparet har deretter hatt et turbulent forhold sammen. Først varte forholdet i åtte måneder før det tok slutt i mars i år.

BESKRIVER FORHOLDETS OPPTURER OG NEDTURER: Katy Perry og John Mayer med låta «Who you love». Foto: Planet fotos.
BESKRIVER FORHOLDETS OPPTURER OG NEDTURER: Katy Perry og John Mayer med låta «Who you love». Foto: Planet fotos.

Men i juni fant de to tilbake til hverandre, og denne gangen tok det ikke lang tid før før de flyttet sammen.

Nå spekuleres det i om de to vil gifte seg, og ryktene vil ha det til at Meyer allerede har fridd – men at Perry trenger mer tid etter skilsmissen med Brand.

Komprimisser og respekt

De to har laget en duett sammen, «Who You Love», som handler om oppturene og nedturene i et kjærlighetsforhold.

– Jeg tror at når to mennesker er sammen, må man finne ut hvordan man inngår komprimisser på en god måte. Det handler om å ha mye respekt for hverandre, sier Perry.

– Vi har det veldig gøy. Vi har musikk som en felles forståelse, vi har kjærlighet for hverandre, vi har kontakt og han forstår hva jeg driver med fordi han gjør det samme. Etter en lang og tøff dag, trenger jeg ikke å forklare det. han bare skjønner det. Det er så godt å få den forståelsen, sier Perry.

Katy Perry er svært fremadstormende om dagen, og stjal nylig førsteplassen for flest følgere på Twitter fra Justin Bieber, skriver The Guardian. Hun har over 46,5 millioner følgere på det populære nettstedet.