Her ankommer «Hotel Cæsar»-stjernene julefesten

Feststemte skuespillere klare for et av årets høytepunkter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 – Dette blir en knallfest! Det har vært en intensiv høst og jeg tror alle her er sliten og skikkelig glade for at det er juleferie, sier Rudy Claes (47) som spiller Eva Rosenkrans i serien. 

Sammen med resten av staben i «Hotel Cæsar» har hun møtt opp i finstasen på Gamle Logen i Oslo for det årlige julebordet. Nå er hun og resten av gjengen klare for å riste løs. 

– Cæsar vet hvordan man lager julebord. Det er et veldig generøst julebord og musikken skrus opp tidlig, forteller en festklar Anne E. Kokkinn, som spiller Bitten i serien. 

Går tidlig hjem

Kim Kolstad har vært med i serien som Jens August i 12 år, men har ingen julebordshistorier fra tidligere år å dele med TV2.no. 

– Jeg går hjem før de morsomme tingene skjer, sier Kolstad, som ser fram til en juleferie der han ikke skal gjøre noen verdens ting. 

– Det skal være mest mulig chill. Verden står stille i jula, og det gjør jeg også.

Dramatikk foran og bak kulissene 

Kim Daniel Sannes (27) har hatt en innholdsrik høst med både «Skal vi danse» og «Hotel Cæsar». I Cæsars sesongavslutning ble rollefiguren hans, Storm, skutt, og nå er Sannes jammen ikke sikker på hva som skjer videre. 

– Jeg har vært med i Cæsar i ni år nå, og vet ikke hva som skjer framover. Det har vært mye dramatikk både foran og bak kulissene, så det blir spennende å se, sier Sannes. 

Fra charter til Cæsar

Blant Cæsar-skuespillerne på julebordet dukker også Svein Tore Østvik (52), kjent som «Charter-Svein», opp, og på spørsmål om hvem som kommer til å vinne kveldens fest kommer svaret kjapt. 

– Feste er det eneste jeg kan, så den må jeg vinne! De andre er skuespillere, det er ikke jeg. 

Skuespiller eller ikke, Østby har fått en rolle i «Hotel Cæsar» og til våren får vi se han i rollen som den noe mislykkede gangsteren «Bingo-Bjørn». 

Siste fest

Kveldens julebord blir det siste for «Hotel Cæsar»-sjefen Arne Berggren, noe han synes er vemodig. 

– Jeg har jobbet tett med disse folkene i to år. Det finnes ikke noe mer morsomt og intensivt enn å jobbe i Cæsar, men nok er nok, sier Berggren.