VENDER HJEM: Erlend Hanstveit er tilbake i Brann.  FOTO: MORTEN HOLM / SCANPIX
VENDER HJEM: Erlend Hanstveit er tilbake i Brann.  FOTO: MORTEN HOLM / SCANPIX

Hanstveit tilbake i Brann

Blir Rikard Norlings første signering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Erlend Hanstveit vender tilbake til Brann etter fem sesonger som utenlandsproff i Belgia og Sverige. Det bekrefter Brann på siin hjemmeside.

Han har signert en toårskontrakt med opsjon på et tredje år, og  32-åringen fra Osterøy blir dermed Rikard Norlings første signering etter at han overtok treneransvaret i Bergen.

– Det er spennende ting som skjer når det gjelder det sportslige i Brann, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av det. Jeg kjenner godt til Rikard Norling fra tiden i Sverige, jeg vet hva han står for og hvilken type fotball han liker å spille, og det er en fotball jeg tror vil kle Brann Stadion veldig godt, sier Hanstveit til Brann.no.

Også Norling er godt fornøyd med å ha sikret seg den tidligere Stadion-helten.

- Jeg mener det er viktig å bygge en sterk og homogen spillergruppe, og jeg tror Erlend er et viktig bidrag for laget vårt. Vi har mange unge spillere som trenger veiledning, ikke bare fra trenerne, men også fra erfarne spillere som har spilt på toppnivå i mange sesonger. Samtidig oppfatter jeg Erlend som en vinnertype med tydelige lederegenskaper, sier han.

Hanstveit debuterte for Brann i 1998 og spilte 278 kamper for klubben. Etter at han forlot Bergen og Brann etter 2008-sesongen har han vært innom klubber som Gent og Helsingborg.

TILBAKE: Erlend Hanstveit her i aksjon for Gent.  AFP PHOTO JOHN THYS
TILBAKE: Erlend Hanstveit her i aksjon for Gent.  AFP PHOTO JOHN THYS