PÅ VEI VEKK? Ivan Rakitic har imponert i Sevilla og kan være på vei til engelsk fotball. FOTO: AFP
PÅ VEI VEKK? Ivan Rakitic har imponert i Sevilla og kan være på vei til engelsk fotball. FOTO: AFP

Fotballrykter: – United og Liverpool kjemper om Sevilla-stjerne

33 millioner pund skal spanjolene ha for Ivan Rakitic. Les fotballryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

33 millioner pund er det man må bla opp for å hente Ivan Rakitic fra Sevilla. Kroaten har imponert i La Liga denne sesongen og skal være aktuell for blant annet Manchester United og Liverpool, skriver Daily Express. Rakitic skal ha gitt beskjed om at han vil til en klubb som kan kjempe om sølvtøy hver eneste sesong med kun ett og et halvt år igjen av kontrakten.

Villarreal-spilleren Mateo Musacchio ser ut til å være på vei til større klubber. Ifølge Daily Express skal Barcelona være et hett alternativ, men også Chelsea og Manchester City har meldt interesse. 23-åringen har vært sentral i Villarreals klatring på tabellen og har spilt samtlige minutter i de 16 ligakampene.

PÅ VEI VEKK? Mateo Musacchio. FOTO: AFP
PÅ VEI VEKK? Mateo Musacchio. FOTO: AFP

Det ble torsdag meldt at så mye som åtte Premier League-klubber var ute etter å hente Wilfried Zaha på lån fra Manchester United i januar. Newcastle var en av klubbene som ble nevnt, men ifølge The Mirror sier manager Alan Pardew at det ikke er tilfelle.

Nettsiden Talksport mener å vite at Stoke-manager Mark Hughes skal være ute etter veteranspissen Ivica Olic. Stoke har kun scoret 15 mål denne sesongen og sliter offensivt. Olic' kontrakt med Wolfsburg går ut til sommeren, og kroaten har gitt beskjed om at han ønsker å avklare hvor han skal spille neste sesong i løpet av februar.

John Heitinga sliter med spilletid i Everton og kan være på vei vekk i januar. Det trenger ikke være en dårlig ting da Talksport melder av Roma er en av klubbene som skal være interessert i forsvarsspilleren. Nederlenderen har kun seks måneder igjen av kontrakten på Goodison Park. Også Fiorentina nevnes som en mulig ny arbeidsgiver for Heitinga.

TIL ITALIA? John Heitinga. FOTO: AP
TIL ITALIA? John Heitinga. FOTO: AP

Saint-Etienne har innsett at det kan bli vanskelig å beholde stjerneskuddet Kurt Zouma. Engelsk presse skriver at den franske 19-åringen er sterkt ønsket av Napoli-manager Rafael Benitez. Også Chelsea og Manchester City skal ha merket seg unggutten.

Det har versert rykter i Glasgow at Celtic-spiss Georgios Samaras skal være på vei til Lazio i januar. Den greske kapteinen ser likevel ut til å bli i Skottland da italienerne nekter for å være interesserte, skriver flere britiske nettsteder. 

Den portugisiske avisen A Bola melder at Liverpool ønsker seg Portos Fernando. Steven Gerrard, Lucas Leiva, Joe Allen og Jordan Henderson er de eneste alternativene for manager Brendan Rodgers sentralt på midten, og det er her Fernando kommer inn i bildet. Byrival Everton var nær en avtale med spilleren i sommer, men også Juventus, Napoli, Inter og Fiorentina følger med.

Det ble torsdag meldt at Arsenal kan tenke seg å betale rundt 30 millioner pund for å hente Atletico Madrids formspiss Diego Costa til London. Nå skriver Daily Telegraph at det er riktig at Arsenal kan tenke seg spissen, men at klubbledelsen ser det som lite sannsynlig at en overgang vil gå i orden.

The Mirror skriver at Tottenhams managerjakt går noe tregere enn antatt da den nederlandske duoen Guus Hiddink og Ajax-sjef Frank de Boer skal ha takket nei. Sportsdirektør Franco Baldini skal ha sett seg ut de Boer som førstevalg til jobben etter at André Villas-Boas fikk sparken.