TIL WEST BROM: Ole Gunnar Solskjær skal i møter med Premier League-klubben fredag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TIL WEST BROM: Ole Gunnar Solskjær skal i møter med Premier League-klubben fredag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Engelsk tabloidavis: – Solskjær skal i møter med Premier League-klubb

Ole Gunnar Solskjær lanseres som favoritt til å ta over West Bromwich Albion.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er den engelske tabloidavisen Daily Mirror som melder at Ole Gunnar Solskjær skal i samtaler med Premier League-klubben West Bromwich Albion.

«Ole bags the WBA job» er tittelen på avisens sportscover fredag.

Ifølge avisen skal Solskjær ha takket nei til jobben i Legia Warsawa - en jobb Henning Berg tidligere torsdag takket ja til

Tviler på samtaler
De mener å vite at nordmannen nå skal i samtaler med West Bromwich, som visstnok skal være ute etter en ung arvtaker etter at de ga Steve Clarke fyken forrige helg, allerede fredag.

Men samtidig skriver journalist i Birmingham Mail og en som følger WBA tett, Chris Lepkowski, på Twitter at WBA ikke har snakket med Solskjær. I neste melding på mikrobloggnettstedet tar han likevel forbehold.

– Det betyr ikke at WBA ikke kommer til å ta kontakt med Solskjær, eller andre, underveis i prosessen, men de snakker ikke med han nå, skrev Lepkowski torsdag kveld.

Stor interesse
Molde-treneren har av flere bettingselskaper blitt tildelt lav odds til å bli mannen som tar over den ledige managerstolen på The Hawthorns etter at administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, tidligere denne uken avslørte at klubben har fått konkrete henvendelser om Solskjær. 

– Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre han attraktiv, sa han til rbnett.no.

Solskjær selv har ikke snakket med pressen siden cupfinaleseieren over Rosenborg 24. november. 

FREDAGENS DAILY MIRROR: Solskjær lanseres som ny WBA-sjef.
FREDAGENS DAILY MIRROR: Solskjær lanseres som ny WBA-sjef.