Tone og Markus viste seg offentlig for første gang

Det ferske kjæresteparet glødet på den røde løperen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av: Iselin Øverbø

Tone Damli Aaberge (25) og Markus Foss (30) viste seg offentlig som kjærester for første gang i anledning Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld.

Romansen mellom de to ble avslørt i sommer, men paret har ikke vist seg sammen på den røde løperen før nå.

– Vi har vært ute sammen som kjærester mange ganger allerede, men det er fint å være her i kveld, sier Aaberge til TV 2.

Hun er er sparsommelig med å kommentere forholdet med sin nye flamme på kveldens kjendisgalla.

– Vi måtte jo komme ut på et punkt, smiler Aaberge til «God kveld Norge»

Markus holdt lav profil

Tones nye kjæreste holdt en lav profil på gallaen, og lot kjæresten ta seg av snakkingen.

– Hva synes Markus om å være med deg her i kveld?

– Det vet ikke jeg, men jeg tro han synes det er hyggelig.

– Tror du han er forbredt på den store oppmerksomheten?

– Jeg tror ikke man kan være forbredt på noe sånt. Jeg tror man man må ta sånne ting litt som det kommer. Men jeg synes han klarer seg riktig så fint, sier Aaberge til «God kveld Norge».

Markus Foss har vært en del av vennegjengen til Tone og hennes tidligere kjæreste Aksel Hennie i flere år, men det først i den siste tiden at vennskapet har utviklet seg til noe mer.

Foss er arvingen av Plantefoss AS og fra Bærum. Han er tidligere rallykjører, fallskjermhopper og altså millionærarving.

Vant prisen for best kledde

Aaberge vant prisen for best kledde kvinnelige kjendis på Se&Hørs kjendisgalla søndag kveld. Hun er veldig fornøyd med prisen.

– Jeg har jo designet klær selv, så dette er veldig hyggelig, sier Aaberge til «God kveld Norge».

Stian Blipp stakk av m,ed prisen for beste kledde mann.

Aaberge kom på gallaen i et stort smykke fra Mathew Williamson ogen rød, trang kjole fra Hervè.

KONKURS?: Markus Foss strålte sammen med kjæresten på gallafesten. Nå er selskapet han eier nesten halvparen av på randen til konkurs.KONKURS?: Markus Foss strålte sammen med kjæresten på gallafesten. Nå er selskapet han eier nesten halvparen av på randen til konkurs. Foto: Marius Gulliksrud

– I år har jeg jo fått sjansen til å se litt nærmere på klesbransjen fra innsiden, sier Aaberge til «God kveld Norge», som selv har designet egen kleskolleksjon. I år har hun fått hjelp fra stylist til å kle seg for første gang.

– Det har værte veldig deilig. Det tar så lang tid å fikse det selv, men så er det også fint å få litt nye inputs, sier Aaberge.

 

DE FØRSTE BILDENE: Mange var spent på om paret ville dukke opp sammen på kveldens galla.DE FØRSTE BILDENE: Mange var spent på om paret ville dukke opp sammen på kveldens galla. Foto: Marius Gulliksrud