PÅ VEI VEKK: Wilfried Zaha har slitt med spilletid på Old Trafford og kan bli lånt ut i januar. FOTO: AP
PÅ VEI VEKK: Wilfried Zaha har slitt med spilletid på Old Trafford og kan bli lånt ut i januar. FOTO: AP

Fotballrykter: – Åtte klubber kjemper om United-spiller

...og Arsenal følger Atletico Madrid-spiss. Les fotballryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Etter at det ble kjent at Manchester United kan komme til å leie ut Wilfried Zaha i januar, har en rekke klubber meldt sin interesse, skriver Daily Telegraph. Ifølge avisen skal Newcastle, Everton, Stoke, West Bromwich, West Ham, Aston Villa, Swansea og Cardiff alle være ute etter vingen. Det vil være rart om ikke også hans gamle klubb Crystal Palace melder seg på i rekken.

Det er ingen hemmelighet at Arsene Wenger håper å hente inn en ny spiss i januar. I rekken av kandidater lanserer Daily Mail nå Atletico Madrids kraftplugg Diego Costa. Målmaskinene har en utkjøpsklausul på 32 millioner pund, men dette skremmer ikke Arsenal, melder engelsk presse. De skriver samtidig at speidere fra London-klubben vil reise til Spania for å se Atletico Madrids to neste kamper.

ARSENAL-AKTUELL? Diego Costa. FOTO: AP
ARSENAL-AKTUELL? Diego Costa. FOTO: AP

Manchester Citys Abdisalam Ibrahim har vært linket til en rekke klubber siden det ble kjent at han neppe har en fremtid i den stjernespekkede City-troppen. Landslagsspilleren er tatt ut i den norske landslagstroppen som reiser til Abu Dhabi i januar og skal nå være aktuell for blant annet Swansea, skriver The Mirror. 22-åringen er også satt i forbindelse med Reading og Queens Park Rangers i tillegg til ikke navngitte klubber i Italia og Frankrike.

Michu har vært linket til større klubber den siste tiden, men ifølge The Mirror jobber spissen nå for at Swansea skal styrke stallen i januar. Spanjolen skal ha bedt waliserne om å hente landsmann Iago Aspas på lån fra Liverpool i januar. Han har spilt kun sju kamper for Anfield-klubben denne sesongen.

LOVENDE: Ross Barkley. FOTO: PA Photos
LOVENDE: Ross Barkley. FOTO: PA Photos

En som er lite fornøyd med Manchester Uniteds sommerhandel er Michael Owen, skriver avisen Metro. Den tidligere landslagsspissen mener det var feil å hente Marouane Fellaini fra Everton, og mener David Moyes i stedet burde tatt med seg stortalentet Ross Barkley fra Goodison til Manchester.

Det tok ikke mange dagene før sparkede André Villas-Boas var linket til andre Premier League-klubber. Avisen Express & Star skriver at West Bromwich kan tenke seg portugiseren som erstatter for Steve Clarke. Også den tidligere Fulham-sjefen Martin Jol og tyske Ralf Rangnick trekkes frem som kandidater til jobben.

Villas-Boas må erstattes på White Hart Lane, og The Mirror melder torsdag at Frank de Boer kan ende i London. Avisen mener også å vite at nederlenderen er klubbens førstevalg med sitt sterke fokus på utvikling av unge spillere og gode spillestil. De Boer har hatt stor suksess i Ajax der han forøvrig har tidligere Arsenal-legende Dennis Bergkamp med seg i støtteapparatet.

TIL LONDON? Frank de Boer. FOTO: AFP
TIL LONDON? Frank de Boer. FOTO: AFP