Fytti katta, for en psykopus!

Matmor Maxx prøvde å jage bort katten Buddy, og endte på sykehus full av infeksjoner etter vilt katteangrep. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Man tuller ikke med katten Buddy. Det fikk Maxx smertelig erfare da hun forsøkte å beskytte hunden hun passet på, skriver WJBK Fox 2 Detroit.  

Etter et par spark i snøen for å skremme vekk Buddy, som yppet seg mot hunden hun passet på, gikk katten til voldsomt motangrep på Maxx som ble fullstendig overrumplet. 

Se den elleville videoen av katteangrepet øverst i saken! (Foto: WJBK Fox 2 Detroit) - se flere kattevideoer nederst i saken.

Kjente tennene i pannen

Buddy hoppet med klørne spisset mot ansiktet til kvinnen og satte tennene i pannen hennes. 

BITT: Maxx kjente at tennene til katten sto godt plantet i pannen. Her er bilde fra sykehuset etter angrepet fra sin egen katt. Foto: WJBK Fox 2 Detroit
BITT: Maxx kjente at tennene til katten sto godt plantet i pannen. Her er bilde fra sykehuset etter angrepet fra sin egen katt. Foto: WJBK Fox 2 Detroit

– Min første reaksjon var å få den unna, og da jeg dyttet kjente jeg tennene, forteller Maxx til TV-kanalen. 

På den elleville videoen ser man at Maxx går rett i bakken og får etterhvert dyttet katten unna, før hun løper inn i huset. 

Det var Maxx selv som oppkalte katten Buddy. På sykehuset kort tid etter det sjokkerende katteangrepet varr det klart at kvinnen hadde fått infeksjon i såret, og hele ansiktet hennes svulmet opp. 

Hadde selv reddet katten

Maxx forteller til TV-kanalen at hun selv hadde tatt inn villkatten Buddy, og pleiet den som sitt eget kjæledyr. 

Men prøvene fra sykehuset var klare, Buddy hadde rabies og måtte avlives. 

– Jeg reddet han faktisk fra noen som hadde tenkt å avlive ham. Han var søt som en pai, og når de kom for å hente ham klarte jeg ikke å se på, selv etter hva han hadde gjort mot meg, sier Maxx som insisterer på at hun vil fortsette å ta inn villkatter på tross av angrepet.