Serbia-treneren etter triumfen: – Jeg kysset Sulland og Lunde

Sasa Boskovic var en meget fornøyd mann etter håndballbragden i Kombank Arena.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Beograd/Bergen (TV 2): Kombank Arena i Beograd nådde kokepunktet onsdag. De serbiske håndballjentene knuste til med seier over regjerende verdensmester Norge. 

– Det var en fantastisk atmosfære. 16.000 tilskuere, det er rekord i VM, sier en ekstatisk Sasa Boskovic til TV 2 etter kampen. 

Serbias landslagssjef var en strålende fornøyd mann etter bragden. Mannen som huskes best for å ha dratt Linn Jørum Sulland i trøya under fjorårets EM, roste det norske laget til TV 2. Han er likevel klar på at Serbia fortjente avansementet.

– Jeg er fornøyd. Norge spilte veldig bra. Jeg synes synd på det norske laget, men i dag fortjente Serbia seiren. Vi spilte veldig bra i andre omgang, sier Boskovic. 

Han kunne også avsløre at han oppsøkte noen av de norske spillerne etter seieren.

– Jeg kysset Sulland og Lunde, det er vennen min, sier Boskovic.

Se referat fra kampen under:

Serbia-profil Andrea Lekic kunne knapt tro hva som akkurat hadde skjedd da TV 2 pratet med henne.

– Jeg vet ikke om noe lag som kommer tilbake etter å ha ligget under med fem mot Norge. Når de leder, lar de ikke andre lag komme nærmere. Vi lykkes i dag. Drømmen fortsetter, sier Lekic til TV 2.

Og med elleville serbere i ryggen i Kombank Arena, kan det gå hele veien til topps på hjemmebane. Mirakelet er i alle fall langt på vei fullkomment, skal en tro Lekic.

– Jeg er så glad. Som jeg sa til de serbiske avisene: «Miraklene skjer. Dette er et mirakel for oss»