Se andredivisjonslagets hysteriske oppladning til Real Madrid-kamp

– Don't worry, be happy, synger og danser Olímpic Xàtiva-spilllerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Olímpic de Xàtiva sjokkerte mange med å klare 0-0 hjemme mot Real Madrid i første kamp av Copa del Reys 16.delsfinale.

Til returoppgjøret på Santiago Bernabeu onsdag levner de fleste laget fra Segunda Division B (tredje nivå i Spania) små sjanser til å avansere i cupturneringen.

Det ser ikke ut til å plage Xàtiva-spillerne nevneverdig.

I en reklamefilm for en mobiloperatør viser spillerne at de tar kampen med knusende ro.

Til melodien og tonene av Bobby McFerrins «Don't worry, be happy» gjennomfører fotballspillerne det som må kunne sies å være en noe ukoordinert danserutine - med innslag av kyllingdansen og andre finurlige bevegelser.

Se danserutinen øverst i saken.

 

Skal de lykkes i å ta med seg et resultat fra storklubben i Madrid må nok spillernes samhandling fungere bedre enn i videoen.

Det gjorde de i det første oppgjøret. Foran 9000 tilskuere klarte de å nekte Real Madrid, som stilte med et sterkt mannskap, rom og tid og klarte å holde nullen.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti kommer ikke til å spare på kruttet i ettermiddag, med unntak av skadede Sergio Ramos og Gareth Bale, samt utestengte Cristiano Ronaldo.

Til dette oppgjøret kan i alle fall ikke Ancelotti klage på spilleunderlaget.

– Kampen var ikke så ille. Det er sant at kunstgresset ikke hjelpte oss, vi er ikke vant til å spille på slike baner, sa italieneren etter 0-0-kampen for ti dager siden.