ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær har også tidligere vært ønsket av utenlandske klubber. Her fra pressekonferansen da det ble klart at han ble i Molde etter interessen fra Aston Villa. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær har også tidligere vært ønsket av utenlandske klubber. Her fra pressekonferansen da det ble klart at han ble i Molde etter interessen fra Aston Villa. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Konkret interesse for Solskjær

 – Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand-Jacobsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke signert ny kontrakt med Molde, og nordmannens navn kobles stadig til utenlandske klubber.

Særlig når en managerstol i England blir ledig, dukker nordmøringens navn opp i britisk medier.

De siste ukene har 40-åringen blitt koblet til både West Bromwich og Tottenham.

– Attraktiv

Solskjærs kontrakt med Molde går ut kommende sommer, og Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter at utenlandske klubber har vært i kontakt med cupmesteren og forhørt seg om trenerens situasjon.

– Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier  Nordstrand Jacobsen til rbnett.no.

Kan forlate klubben før kontrakten utgår

Han sier i intervjuet med lokalavisen at han er forberedt på et mulig scenario der Solskjær forlater klubben allerede i januar. 

Det er seks måneder før kontrakten går ut.

– Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene.

Rammen for en ny eventuell avtale med Molde er lagt, men Solskjær har ikke gitt arbeidsgiveren ett svar på om han blir eller ikke. Nordstrand Jacobsen avslører at de har bedt om en avklaring før jul.

Han sier også at Molde er oppdatert og orientert om hva som rører seg i trenermarkedet, i tilfelle de må erstatte Solskjær og hans trenerapparat.