BLIR I LIVERPOOL? Luis Suarez er en av verdens heteste fotballspillere for tiden. Nå håper Liverpool han signerer en ny avtale med Anfield-klubben. FOTO: AP
BLIR I LIVERPOOL? Luis Suarez er en av verdens heteste fotballspillere for tiden. Nå håper Liverpool han signerer en ny avtale med Anfield-klubben. FOTO: AP

Fotballrykter: – Liverpool forhandler med Suarez

Tabelltoeren håper å unngå en ny sommer med uro og spekulasjoner. Les fotballryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Klok av skade har Liverpool-ledelsen allerede tatt grep for unngå en ny sommer med spekulasjoner og uro. Luis Suarez har vært i fantastisk form denne sesongen og står med 17 mål på kun elleve ligakamper. The Guardian er en av flere engelske aviser som onsdag melder at Liverpool nå har startet forhandlinger med Suarez' agent i håp om å forlenge avtalen som går ut om 2,5 år. Liverpool-direktør Ian Ayre dro til Barcelona tirsdag for å innlede samtalene med agent og Pep Guardiola-bror Pere.

Manchester United skal ha vært ute etter Leighton Baines lenge, men David Moyes ser ikke ut til å få napp hos gamle kjente på Goodison Park. Engelskmennene skal derfor nå ha blinket seg ut Porto-venstreback Alex Sandro som en mulig nykommer, skriver avisen Metro. Patrice Evras kontrakt på Old Trafford går ut etter denne sesongen.

TIL ENGLAND? Iker Casillas. FOTO: AFP
TIL ENGLAND? Iker Casillas. FOTO: AFP

Ifølge Daily Express skal flere engelske klubber være meget interesserte i Real Madrids vrakede veterankeeper Iker Casillas. Joe Hart har ikke overbevist for Manchester City denne sesongen og har i det siste vært plassert på benken. Det fører til spekulasjoner om Casillas kan være på inn hos de lyseblå.Wojciech Szczesny har vært bunnsolid i Arsenal-buret, men også London-klubben skal følge den spanske keeperen tett.

Inters colombianer Fredy Guarin har hatt en tøff tid i Milano og har lenge vært linket vekk. Nå melder London Evening Standard at Chelsea er nær en avtale med midtbanespilleren. José Mourinho forsøkte å hente Guarin også da han var Real Madrid-sjef og håper nå å lokke 27-åringen til London i januar. Ifølge britisk presse vil Chelsea måtte ut med rundt 15 millioner pund for å hente Guarin.

ENDER I PARIS: Eden Hazard linkes til PSG. FOTO: AP
ENDER I PARIS: Eden Hazard linkes til PSG. FOTO: AP

Det står ikke på pengene i Paris St. Germain, og Daily Express melder nå at Zlatan Ibrahimovic' klubb skal være ute etter å hente Eden Hazard fra Chelsea, Paul Pogba fra Juventus og Real Madrids lovende stopper Raphael Varane i januar. Manager Laurent Blanc skal også ha merket seg Newcastle-midtbanespiller Yohan Cabaya, men de tre førstnevnte skal være de heteste på listen over spillere som er ønsket i Paris. Hazard har en fortid i fransk fotball og skal koste rundt 34 millioner pund.

Bryan Ruiz har ytret ønske om å få dra fra Fulham i håp om at mer spilletid skal sikre plass i Costa Ricas VM-tropp. Anderlecht har vært nevnt som mulig ny klubb for den offensive spilleren, men manager Rene Meulensteen er klar på at Ruiz blir en viktig spiller i kampen for å berge plassen i Premier League, skriver The Mirror.

Samme avis skriver at Manchester United nå skal starte forhandlingene med Antonio Valencia om ny kontrakt. Vingen har 18 måneder igjen av kontrakten og er sterkt ønsket videre på Old Trafford.

FÅR EN NY SJANSE? Emmanuel Adebayor. FOTO: AFP
FÅR EN NY SJANSE? Emmanuel Adebayor. FOTO: AFP

Milan sliter tungt i Serie A om dagen og håper å styrke stallen med Wolfsburgs Ricardo Rodriguez. Også Chelsea følger nøye med på utviklingen i den saken, melder The Sun.

Emmanuel Adebayor var helt ute i kulden under André Villas-Boas i Tottenham, men kan være på vei tilbake på laget nå som portugiseren er borte, skriver The Mirror. Tim Sherwood, som har det midlertidige ansvaret på White Hart Lane, skal være klar for å gi spissen en ny sjanse. Kanskje er han med i troppen allerede i onsdagens ligacupkamp mot West Ham, meldes det fra London.

Ifølge Metro skal Basel-sjef Murat Yakin være en av kandidatene til å ta over for Villas-Boas. 39-åringen hevder selv han har blitt kontaktet av Tottenham-ledelsen, men kan møte tøff konkurranse av navn som Guus Hiddink og Fabio Capello.