Maskotens nesepek til Suarez var veddemål med pappa

– Suarez er ikke den snilleste personen, så jeg ville at hun skulle gjøre det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bildene av Tottenham-maskoten som pekte nese til Luis Suarez før søndagens kamp mellom Liverpool og Tottenham gikk verden rundt.

I det Liverpool-stjernen skulle ta Olivia Brown (10) i hånden reagerte Tottenhams maskot med å ta tommelen til nesen og å vrikke på fingrene

Se nesepeket i videovinduet øverst i saken.

Senere er det kommet frem at hendelsen var alt annet enn impulsiv fra Olivia Brown.

Hennes far hadde nemlig lovet henne 20 pund (ca. 200 kroner) dersom hun gjorde gesten i retning av den uruguyanske superstjernen.

– Etterpå kom hun tilbake til setene våre og sa «pappa, jeg har gjort det», og da sa jeg til henne at jeg ikke hadde sett det, bare lo hun og spurte etter de 200 kronene, sa Des Brown til Daily Mail.

– Suarez er ikke den snilleste personen, så jeg ville bare at hun skulle gjøre det. Han er en fantastisk spiss da, og når du ser på bildene så kan du se at det bare var litt moro. Alt var gjort i en god tone. Hun lo, og det gjorde han også. Det gjorde dagen min, og det er bare morsomt.

Underveis i kampen var det utvilsomt Luis Suarez som pekte nese til Tottenham og etter kampen var det 26-åringen som hadde størst grunn til å smile.

 Spissen noterte seg for to mål og to målgivende pasninger i 5-0-kampen på White Hart Lane.

FREKKAS: Olivia Brown (10) var ikke skyggeredd da hun møtte superstjernen Luis Suarez.
FREKKAS: Olivia Brown (10) var ikke skyggeredd da hun møtte superstjernen Luis Suarez.