HELDIG VINNER: En person som har kjøpt loddet sitt i California er foreløpig eneste vinner av jackpotten på 3,9 milliarder kroner. Scott Olson/Getty Images/AFP
HELDIG VINNER: En person som har kjøpt loddet sitt i California er foreløpig eneste vinner av jackpotten på 3,9 milliarder kroner. Scott Olson/Getty Images/AFP

Noen har vunnet 3,9 milliarder i lotto...

Mega Millions-trekningen i USA skjedde 05.00 norsk tid onsdag morgen. Minst to personer får ganske mye mer å rutte med.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokka 05.00 norsk tid ble det spilt om den nest høyeste jackpotten i USAs lottohistorie.

Ifølge CNN har minst to lottospillere vinnertallene, og kan glede seg over svimlende 3,9 milliarder kroneri premiepotten. Det ene loddet er kjøpt i San Jose i California, men ingen har foreløpig meldt seg som den heldige vinneren. Det andre loddet ble solgt i Georgia.

Folk fra 43 stater har den siste tiden tømt butikker for lottokuponger i håp om å vinne. Jackpotten var før dagens trekning på hele 636 millioner dollar. 20 millioner under rekordpotten. 

Dersom ingen hadde hatt jackpott-tallene denne gangen, hadde den nærmet seg historiske 1 millard dollar. Men titusener av billetter ble solgt hvert minutt i timene før trekningen. Bare i delstaten Florida solgte butikker 8.000 lottokuponger i minuttet den siste timen før trekningen, og to heldige vinnere har til nå trukket det lengste strået. 

Mega Millions har minimert oddsene betrakelig for å vinne jackpoten. Fra før var sjansen forsvinnende liten (1 til 176 millioner), men med flere tall med i trekningen minsket vinnersjansen og er nå 1 til 259 millioner.