«MELLOM KJÆRESTER»: Line Verndal er ikke lenger sammen med Emil Jonsvik, men liker ikke å kalle seg selv singel. Bildet er tatt i forbindelse med TV-aksjonen 2009  er til inntekt for CARE. Foto: Berit Roald/SCANPIX
«MELLOM KJÆRESTER»: Line Verndal er ikke lenger sammen med Emil Jonsvik, men liker ikke å kalle seg selv singel. Bildet er tatt i forbindelse med TV-aksjonen 2009 er til inntekt for CARE. Foto: Berit Roald/SCANPIX

Brudd for Line Verndal

Men hun vil ikke kalle seg singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Line Verndal (41) har skilt vei med den svenske regissøren Emil Jonsvik (35), ifølge tirsdagens Se og Hør.

Annonseringen av bruddet skal ha funnet sted i et kommende P3-intervju, hvor hun også påpeker at hun ikke liker å kalle seg selv singel.

– Jeg må vel kalle meg «mellom kjærester». Sånn som skuespillere sier når de er arbeidsløse, så sier de at de er mellom jobb. Jeg orker ikke å kalle meg for s-ordet, så da sier jeg at jeg er mellom kjærester, sier hun.

På spørsmål fra P3-programlederen om hun har nye menn i horisonten, svarer hun lattermildt:

– Det har jeg alltid.

Line Verndal er mest kjent fra roller i NRK-serien «Himmelblå» og TVNorge-serien «Nissene på låven» og oppfølgeren «Nisser over skog og hei». Hun var også med Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Camp Senkveld» på TV 2 i 2011.