PÅ VEI VEKK? Napoli skal være ute etter å hente Daniel Agger fra Anfield.
PÅ VEI VEKK? Napoli skal være ute etter å hente Daniel Agger fra Anfield.

Fotballrykter: – Benitez vil hente Liverpool-kjenning

Daniel Agger kan være på vei til Napoli og svensk stortalent jaktes av italienske storklubber. Les tirsdagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Det har vært skrevet mye om Daniel Agger og Barcelona de siste månedene, men nå melder Daily Mail at Napoli kan bli neste stopp for dansken som sliter med spilletid på Anfield. Napoli-sjef Rafael Benitez kjenner spilleren godt fra sin tid i Liverpool og har allerede hentet målvakten Pepe Reina fra samme sted. Engelsk presse skriver at Benitez skal ha foreslått en låneavtale fra januar og ut sesongen.

I Sverige hadde man håpet John Guidetti skulle bli like god som Zlatan Ibrahimovic, men foreløpig har ikke stortalentet slått gjennom på seniornivå. Det hindrer ikke Lazio og Inter i å være ute etter 21-åringen, melder Aftonbladet. Guidetti er fortsatt Manchester Citys eiendom, men kan bli leid ut i januar.

KAN BLI LEID UT: Manchester City-spiss John Guidetti. FOTO: AP
KAN BLI LEID UT: Manchester City-spiss John Guidetti. FOTO: AP

Kevin De Bruyne er på vei fra Chelsea til Bayer Leverkusen, skriver avisen Metro. Tyskernes sportsdirektør Rudi Völler kjenner spilleren godt fra låneoppholdet i Werder Bremen forrige sesong og likte det han så. 

Noe overraskende mener The Telegraph at pengesterke Monaco er ute etter Kyle Walker. Tottenham-backen har til tider slitt defensivt denne sesongen og var en del av forsvaret som sviktet totalt mot Liverpool søndag. Monaco skal også være oppmerksomme på at Bacary Sagna ikke har skrevet ny kontrakt med Arsenal.

Harry Redknapp har allerede begynte å planlegge januarshoppingen og skal være ute etter Newcastles Steven Taylor, melder The Mirror. Queens Park Rangers kan tenke seg å leie inn den hodesterke midtstopperen som har slitt med å spille seg inn på Newcastles lag etter å ha kommet tilbake fra skade for en måned siden.

PÅ BENKEN: Stevan Taylor. FOTO: AFP
PÅ BENKEN: Stevan Taylor. FOTO: AFP

Arsenal, Manchester United og Tottenham skal være ute etter Inter-forsvareren Andrea Ranocchia, men spilleren kan ende i Chelsea, skriver Daily Express. Ranocchia har slitt med å få fast plass på laget under Walter Mazzarri og klubben kan tenke seg penger i stedet for å ha en landslagsspiller på benken.

Malky Mackay uttalte etter helgens runde at han ønsker å hente tre forsterkninger til Cardiff i januar. Det likte den styrtrike eieren Vincent Tan meget dårlig. Han uttalte via klubbdirektør Simon Lim at manageren ikke vil få en eneste krone å handle for etter nyttår. Lim mener Mackay handlet for 15 millioner pund mer enn han burde etter opprykket i sommer og at helgens utspill skaper urealistiske forventninger blant klubbens supportere.

Han ble spådd en stor fremtid på Old Trafford, men Wilfried Zaha har slitt med å spille seg inn på David Moyes' haltende mannskap. Nå skriver Daily Mail at Newcastle kan tenke seg å hente den tidligere Crystal Palace-spilleren på lån. Alan Pardew forsøkte å hente vingen til Nord-England allerede da Manchester United vant budrunden.

PÅ BENKEN: Wilfried Zaha sliter med spilletid på Old Trafford. FOTO: AP
PÅ BENKEN: Wilfried Zaha sliter med spilletid på Old Trafford. FOTO: AP