Morgenstern klar for hoppuken

– Som en seier å regne at jeg ikke ble mer skadet.

Leipzig (NTB-DPA): Thomas Morgenstern falt stygt i hopprennet i Titisee-Neustadt søndag, men heldigvis kom han så bra fra det at han stiller i hoppuken.

Det bekreftet 27-åringen mandag i et intervju med det østerrikske nyhetsbyrået APA. Han pådro seg små skader i det stygge fallet. Verst var det at han fikk brudd i en finger på venstre hånd, men bruddskaden skal opereres tirsdag.

– Det er som en seier å regne at jeg ikke ble mer skadet i fallet, sier østerrikeren. Han forklarer fallet med at det var bindingen på venstre ski som løste ut i det han landet.

Han kommer helt sikkert til å stille i åpningsrennet i hoppuken i Oberstdorf 28. desember, og da må han ha bearbeidet fallet skikkelig, slik at det ikke skal hindre ham i å hoppe godt.

– Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å beholde den gode følelsen jeg hadde før fallet. Det tror jeg skal gå bra, for jeg har noen triks jeg kan bruke, sier Morgenstern.

Han gikk til topps i lørdagens verdenscuprenn i Titisee-Neustadt, og når han nå går inn i en roligere periode for å operere den skadde fingeren og komme tilbake igjen for fullt, kommer han stadig til å tenke på seieren. Den skal hjelpe ham tilbake på det samme høye nivået når hoppuken starter. (©NTB)