Fridde til kjæresten på Kristian Valen-show

– Æ «toppa heile driden»!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag gjestet komiker Kristian Valen Harstad med showet «Fra Hillevåg til Hollywood». Den største overraskelen denne kvelden var det imidlertid noen helt andre enn Valen som stod for. 

Fridde på scenen

Wiggo Haukebøe fra Harstad sto nemlig klar bak scenen idet Valen skulle runde av kveldens show, klar til å fri til sin kjære Liz Storeng.

– En liten ting vi aldri pleier å gjøre...Men siden vi er i Harstad...Og jeg var full da jeg sa ja. Vi har Wiggo Haukebøe her, Wiggo er du klar, roper Valen fra scenen.

Wiggo kommer ut på scenen og leser følgende høyt for publikum: – Liz, jeg er 100 prosent tapt uten deg. Liz, vil du gifte deg med meg?

NYFORLOVET: Wiggo og Liz har vært kjærester i rundt fire år. FOTO: Privat
NYFORLOVET: Wiggo og Liz har vært kjærester i rundt fire år. FOTO: Privat

Nøye planlagt

Hele salen bryter deretter ut i full jubel. I videoen, som er filmet av en kamerat og lagt ut på YouTube, ser man at Liz blir både rørt og glad, og Wiggo fikk det svaret han ønsket. 

– Jeg kjøpte billetter til Valens show for lenge siden, og tenkte at dette måtte være det riktige for meg. Jeg sendte derfor en mail til Valen, derjeg kom med noen forslag til hvordan det eventuelt kunne gjøres. Da fikk jeg til svar at han heller ville ha meg opp på scenen. Da ble det slik, jeg ble hentet, stod bak scenen, gikk opp på scenen «toppa heile driden», forteller Wiggo.

 Wiggo og Liz har vært kjærester i rundt fire år, og begge var de strålende fornøyde med lørdagens frieri.

– Jeg skal være den første til å innrømme at det har vært en spesiell helg. Det var den responsen jeg hadde sett for meg, og det var den responsen jeg fikk. Jeg har flere ganger nattestid tenkt på hvordan jeg skulle gjøre det, hvorvidt jeg skulle kle meg ut, men kom frem til at jeg ville gå ut på scenen og gå rett på sak, forteller Wiggo.

Ikke nervøs

Han sier dessuten at han ikke var det minste nervøs før gjennomføringen av frieriet.

– Jeg var mer nervøs da jeg måtte lese høyt for klassen på ungdomsskolen, sier han lattermildt. 

Dato for bryllupet er ennå ikke satt.