FERDIG MED NAKENBILDER: Carl-Philips kjæreste Sofia snakker for første gang ut om nakenbildene. FOTO: FameFlynet
FERDIG MED NAKENBILDER: Carl-Philips kjæreste Sofia snakker for første gang ut om nakenbildene. FOTO: FameFlynet

Svenskeprinsens kjæreste snakker ut om nakenfortiden

– Jeg ville ikke ha tatt samme valg i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere realitydeltakeren og modellen Sofia Hellqvist har vært sammen med Victorias bror, prins Carl Philip, siden vinteren 2010. Forholdet har vakt oppsikt på grunn av Sofias fortid som nakenmodell og «Paradise Hotel»-deltager.

Nå snakker hun for første gang ut om nakenbildene hun stilte opp på i 2005.

– Jeg ville ikke ha tatt samme valg i dag, det er sikkert, sier hun ifølge Expressen.

– Vanskelig

Hun åpner seg om fortiden i et program som handler om hennes veldedighetsarbeid i «Project Playground». Programmet sendes på svensk TV3 mandag kveld. 

– Jeg synes det er vanskelig å si at jeg angrer på noe i livet. Jeg hadde ikke trodd at jeg måtte forsvare mine valg i livet, sier hun.

– Bildene er en så liten del av livet mitt. Det handler om to anledninger, og jeg har gjort så mye mer. Men dessverre er det slik i dag at det er en interesse for å sette meg i bås.

«Project Playground» har som mål å kunne styrke selvtilliten til vanskeligstilte barn i området. Dette gjøres gjennom leksehjelp, fotball og dans, samt andre aktiviteter.

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland forteller at mange nok ser på mandagens dokumentar som et nøye planlagt PR-opplegg. 

-          – Mange svensker er fortsatt skeptiske til prins Carl Philips kjæreste på grunn av hennes fortid som glamourmodell og Paradise Hotel-deltager, og ser derfor på kveldens dokumentar som del av et godt planlagt PR-opplegg for å øke Sofia Hellqvists anseelse i opinionen. Og som nok et bevis på at det nå går mot formalisering av hennes forhold til prinsen. 

 – Nokså normalt liv

Hun forteller videre at forskjellen på et vanlig hverdagsliv og en hverdag blant kongelige ikke er så stor.

– Kontrasten er ikke så stor som folk tror. Vi lever et ganske normalt liv, forteller hun.