TIL ARSENAL? Michu kan tenke seg å spille for en større klubb og linkes til Arsenal. FOTO: PA Photos
TIL ARSENAL? Michu kan tenke seg å spille for en større klubb og linkes til Arsenal. FOTO: PA Photos

Fotballrykter: – Arsenal kan sikre seg toppscorer

Swansea-Michu kan ende opp hos serielederen i London. Les mandagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 Premier League i altomfotball.no: 

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september, men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Storklubbene i Premier Legaue sperret opp øynene da det ble kjent at Swanseas Michu uttalte at han kan tenke seg å spille for en av gigantene på balløya. Ifølge The Mirror har Arsenal tidligere vært på utkikk etter spanjolen, og serielederen skal nå på ny være ute etter toppscoreren. 

– Alle spillere drømmer om å spille for store klubber i Mesterligaen og kjempe om titler. Jeg er ikke annerledes, sier Michu ifølge Metro.

DROPPER ENGLAND? Atletico Madrids Koke. FOTO: AP
DROPPER ENGLAND? Atletico Madrids Koke. FOTO: AP

Ole Gunnar Solskjær kobles stadig vekk til alle ledige jobber i Premier League. Nå er det avisen Daily Express som melder at WBA vurderer å erstatte Steve Clarke med nordmannen.

Manchester United skal ha vært ute etter å ha sikre seg Koke fra Atletico Madrid i januar, men nå skal spanjolen ha gjort det klart at han vil bli i den spanske hovedstaden, melder Inside Futbol. 21-åringen har kontrakt ut 2018-sesongen og skal ha funnet ut at det er best å fortsette karrieren i Spania i håp om å sikre seg en plass i troppen til VM i Brasil.

FORSVINNER? Bacary Sagna. FOTO: AFP
FORSVINNER? Bacary Sagna. FOTO: AFP

Lille Cardiff har imponert hjemme i Wales denne sesongen, men manager Makly Mackay skal være klar på at troppen må styrkes i januar, melder The Mirror. Skotten håper på tre forsterkninger fordelt på en forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angriper.

Arsenals Bacary Sagna innrømmer at han er i samtaler med London-klubben om forlengelse av kontrakten, men 30-åringen kan ikke love at han signerer. The Mirror skriver at franskmannen kan få 70.000 pund i ukelønn dersom han takker ja til to nye år på Emirates, men Sagna er skuffet over at klubben har mistet spillere som Robin van Persie, Samir Nasri og Cesc Fabregas de siste årene.

– Det er en mulighet å dra i januar, men jeg har alltid hatt et godt forhold til Arsenal. Jeg har spilt her i sju år og håper det vil ende bra, sier Sagna.

TILBAKE TIL ENGLAND? Clint Dempsey. FOTO: AFP
TILBAKE TIL ENGLAND? Clint Dempsey. FOTO: AFP

En annen som kan forsvinne fra London er Bryan Ruiz. Fulham-spilleren håper på en plass i VM-troppen til Costa Rica, men frykter at kun sju kamper fra start i Premier League denne sesongen ikke holder, melder The Sun. Anderlecht skal være interessert i å hente den tidligere Gent-spilleren tilbake til Belgia, ifølge tabloidavisen.

Mens Ruiz kan være på vei ut, men Clint Dempsey være en mulig nykommer på Craven Cottage. Amerikaneren ble en profil under sitt forrige opphold i Fulham og kan bli hentet tilbake på lån fra Seattle Sounders MLS-pausen, skriver The Telegraph. Også West Ham og Stoke skal være ute etter spisen.