Morten Heggdal vant Farmen

...men det tok en stund før han kunne nyte seieren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en meget jevn og spennende finale var det til slutt Morten Heggdal (44) fra Namsos som ble vinneren av årets «Farmen».

Motstander Magnus Røberg (24) lå lenge et hestehode foran, men Morten satte inn et ekstra gir på slutten og halte seieren i land.

– Nå har jeg det ufattelig bra. Det er egentlig først i kved at det går opp for meg at jeg har vunnet, sier Morten til TV2.no på finalefesten. 

– Nå føler jeg at dette er veldig stort! Da jeg sto midt i det var det bare uvirkelig og jeg ville hjem. Nå skjønner jeg at jeg har faktisk vunnet en premie på over en million!

Jubelscenen på finalefesten

Men Morten klarte ikke å slippe jubelen løs med en gang. Han måtte nemlig få en klem av kompisen Magnus først, som tok tapet veldig tungt.

– Jeg hadde medfølelse for Magnus. Han er så utolig god og verdig! Han leder, også taper han så dødelig på målstreken. Det må være forferdelig for Magnus. Når du ser en kompis som har det så vondt får du ikke til å bli glad, sier Morten, som nå er klar for å nyte seieren ordentlig. 

Magnus innrømmer den enorme skuffelsen andreplassen var. 

– Det går ikke an å beskrive andreplassen som noe annet enn helt jævlig. Det skal tåle sin kar å stå der og kjenne at hele verden går i grus. Jeg jobbet som faen for å vinne, sier Magnus til TV2.no. 

Beskriver andreplassen som helt jævlig

Jarle skuffet over tredjeplassen

Gir bilen i julegave til kona

 

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst