Tévez herjet da Juventus slo tilbake

Slo til med hat trick mot Sassuolo.

Carlos Tévez fikk Juventus-supporterne til å glemme mesterliganedturen da laget kjørte over lille Sassuolo søndag. Argentineren scoret hattrick i 4-0-seieren. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Tévez var het da Sassuolo kom på besøk til Torino søndag.

Den hardtkjempende argentineren scoret tre av Juventus' fire mål da laget trygget serieledelsen søndag, og han står med ti seriemål på 15 kamper.

Tévez åpnet ballet etter 15 minutter da han satte inn en retur fra kloss hold. Like før halvtimen var spilt headet Federico Peluso inn 2-0, og minuttet før pause drepte Tévez kampen med sin annen scoring for dagen.

Etter 68 minutter fullførte spissen hattricket med en ny scoring fra kloss hold.

Med tre poeng søndag leder Juventus Serie A med seks poeng. (©NTB)