I STORFORM: Neymar har scoret fem mål på mindre enn en halv uke.
I STORFORM: Neymar har scoret fem mål på mindre enn en halv uke.

Neymar-dobbel sikret Barca-seier

Den fotrappe brasilianeren er i storform. Mot Villareal lørdag sendte han Barcelona i ledelsen to ganger.

Barcelona - Villareal 2-1
Osasuna - Real Madrid 2-2

Barcelona åpnet best, men det måtte et straffespark til for å sende vertene i ledelsen. Neymar viste ingen svakheter og plasserte ballen rolig til side for Sergio Asenjo i Villareal-målet.

 

Les også: Bayern ble høstmester - igjen

Men kampen skulle bli jevnere en det kanskje mange hadde trodd på forhånd. Tre minutter ut i 2. omgang skapte Matteo Musacchio balanse i Villareal-regnskapet med en kontant heading i mål etter et hjørnespark.

Etter 68 minutter falt avgjørelsen på Camp Nou, og som i 1. omgang var det en viss brasilianer som skulle gjøre livet surt for bortelaget. Alexis Sánchez fant Neymar foran målet, som uten problemer satte ballen i nettet til 2-1.

 Dermed sikret han tre poeng og fortsatt tabelltopp for Barcelona.

Se Primera División-tabellen her!

Real lå under 2-0
I kampen mellom Osasuna og Real Madrid kjempet bortelaget seg tilbake fra 0-2 til 2-2.

To scoringer av Oriel Riera etter 16 og 38 minutter så ut til å gi Osasuna en sjokkseier mot gigantene fra hovedstaden, men Pepe og Co. slo tilbake og reddet ett poeng.

Først reduserte Isco til 1-2 like før pause. Da hadde stopper Sergio Ramos akkurat blitt utvist etter å ha fått sitt annet gule kort for dagen.

Artikkelen fortsetter nedenfor bildet!

RØDT KORT NUMMER 18: Sergio Ramos fikk se et kort med en farge han har sett ganske så mange ganger tidligere. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
RØDT KORT NUMMER 18: Sergio Ramos fikk se et kort med en farge han har sett ganske så mange ganger tidligere. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

Det var forsvarsspillerens 18. røde kort for klubben siden han kom til klubben i 2005, og hans andre denne sesongen.

I annen omgang jaget Real en utligning, og da hjemmelagets Francisco Silva fikk to gule kort på fire minutter øynet storlaget håp.

Bare minutter etter det røde kortet klarte Pepe å utligne til 2-2.

(TV 2 Sporten/NTB)