Riise rundlurt da Fulham gikk på bortesmell

Nordmannen hadde ingen god dag på jobben, og ble fintet rett i bakken før 1-0-scoringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Everton - Fulham 4-1

Det var Everton som kom best i gang på Goodison Park, og etter 18 minutter fant Steven Pienaar Leon Osman med en pasning like utenfor 16-meteren.

Se Riise bli fintet i videovinduet øverst!

Osman gjorde ingen feil, fintet vekk John Arne Riise, og plasserte ballen nydelig i mål bak Maarten Stekelenburg i Fulham-målet.

Artikkelen fortsetter under bildet!

INGEN GOD DAG PÅ JOBBEN: John Arne Riise. Foto: Mike Egerton/Scanpix
INGEN GOD DAG PÅ JOBBEN: John Arne Riise. Foto: Mike Egerton/Scanpix

Les også: Torres svarte på tiltale

Gigantbom
I minuttene etter 1-0-scoringen presset hjemmelaget på, og sett bort i fra et halvgodt skuddforsøk fra 36 år gamle Giorgos Karagounis ti minutter før hvilen, var det Everton som var det førende laget i den første omgangen.

Etter pausen kom bortelaget litt mer med, og etter fem minutter kunne Alexander Kacaniklic utlignet, men på mirakuløst greide svensken å bomme på nesten åpent mål fra knappe åtte meter.

Straffeutlikning fra Berbatov
Ti minutter senere skulle Kacaniklic bli sentral på ny. Gareth Barry felte svensken inne i 16-meteren og dommer Anthony Taylor pekte på straffemerket. Et halvminutt senere satte Dimitar Berbatov straffen i mål til 1-1.

Les også: City scoret seks mot serielederen

Et kvarter før slutt ble det igjen jubel for de blå, da høyrebacken Séamus Coleman var på en sjelden visitt i Fulham-feltet og satte inn 2-1.

Barry revansjerte seg
Da kampen gikk mot slutten skulle Gareth Barry få revansje for straffesparket han forårsaket tidligere i omgangen. Etter litt klabb og babb i Fulham-feltet headet den utlånte City-spilleren ballen i mål, og punkterte med det kampen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

LAGET STRAFFE OG SCORET: Gareth Barry. Foto: Clint Hughes/Scanpix
LAGET STRAFFE OG SCORET: Gareth Barry. Foto: Clint Hughes/Scanpix

På overtid fastsatte innbytter Kevin Mirallas sluttresultatet til 4-1 med et langskudd langs bakken, som Stekelenburg i Fulham-målet absolutt burde fått fingrene på.