Her begynner faren til «Farmen»-Magnus å gråte

Mener at «Farmen» har forandret sønnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Røberg (25) har tidligere innrømmet at han spilt bort 100 000 kroner på en kveld og har slitt med spilleavhengighet. Han har også vært svært glad i å feste.

Men på «Farmen» møtte ungfolen to litt eldre familiefedre, nemlig Frode og Morten, som kunne forklare at livet var mer en fest på lørdagskvelden.

Ble samboer

Så etter «Farmen» ble Magnus samboer med kjæresten Solfrid Vatne Dale og reservepappa til hennes to små barn.

I programmet «God kveld Norge: Farmen spesial» lørdag kveld klokken 20 møter man faren til Magnus, Per Røberg, som svært stolt over sønnen.

– Når det kommer en gutt hjem fra «Farmen» som har endret seg så mye: Fra å være en apekatt som var oppå bordet og den største stjernen i kompisgjengen til å krype opp i sofakroken og bli en myk mann. Det er kjekt. Det er starten på noe nytt. Det er å gå fra gutt til å bli mann. Det har skjedd nå, sier faren som ikke klarer å holde tårene tilbake.

Har roet seg ned

Samboer Solfrid Vatne Dale er enig at Magnus har forandret seg.

– I begynnelsen av forholdet vårt så skulle han feste hele tiden. Alltid ut med kompisene. Men nå har han roet seg litt ned, sier Vatne Dale.  

– Det er veldig kjekt å være hjemme og gjøre det bra for ungene. Har de det bra, har jeg det bra. Legger de seg med et smil om munnen, kan jeg også slappe av. Man får noe igjen for det. Noe annet enn skallebank på søndagen når man er ute og drikker brennevin på lørdagen som ungkar og spellemann, sier Magnus.