Per Ciljan Skjelbred fikk sitt drømmemøte med Brækhus i Berlin

Skjelbred måtte svare på spørsmål om fremtiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Berlin (TV 2):
Etter en tung tid i Hamburg har Per Ciljan Skjelbred virkelig fått fart på proffeventyret sitt som leiesoldat i Hertha Berlin. Fredag var han svært toneangivende da laget slo Werder Bremen 3-2 etter en mektig snuoperasjon. Landslagsspilleren skaffet både straffespark og hadde en målgivende pasning i løpet av kampen.

Følges av klubber
– Det går veldig bra i Berlin. Jeg har en trener som gir meg mye tillit, sier Skjelbred. Låneavtalen varer i utgangspunktet ut denne sesongen. Utenlandsk og norsk presse har spekulert i at klubber i Tyskland og England skal ha spilleren på sin radar.

GOD HØST: Per Ciljan Skjelbred har gjort det bra på utlån i Hertha Berlin.
GOD HØST: Per Ciljan Skjelbred har gjort det bra på utlån i Hertha Berlin.

Men foreløpig tar Skjelbred ryktene med knusende ro. Midtbanespilleren og familien trives der de bor, bare en kort kjøretur unna hjemmebanen, Olympiastadion.

Digger boksing
På samme område som Hertha Berlin trener holder også en annen stor norsk idrettsutøver til. Boksegiganten, Suaerland, som har Cecilia Brækhus i stallen, har lokaler vegg i vegg.

Skjelbred, som er meget bokseinteressert, hadde ennå ikke fått hilst på sin landskvinne før TV 2 fikk arrangert et møte mellom dem denne uken.

I videovinduet over kan du se reportasjen fra Berlin. Og kanskje gir Skjelbred en liten pekepinn på hva han selv ønsker for fremtiden, når Cecilia Brækhus bestemmer seg for å intervjue fotballspilleren.