LONDON-AKTUELL: Alexandre Pato (høyre) er aktuell for Arsenal og Tottenham.  AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA
LONDON-AKTUELL: Alexandre Pato (høyre) er aktuell for Arsenal og Tottenham.  AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA

Fotballrykter: – London-rivaler kjemper om brasiliansk stjerne

Og nå vil Liverpool ha «den egyptiske Messi».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no: 
Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Liverpool skal være klare til å sikre seg offensive forsterkninger. Daily Mail mener de røde vil ha Basels Mohamed Salah. Kantspilleren skal være tilgjengelig for rundt 120 millioner kroner. Mannen med 17 mål på 26 landskamper for Egypt har blitt døpt - ja, du gjettet det - «Den egyptiske Messi». Han har tidligere vært linket til blant andre Tottenham.

En annen som kan være på vei til Englnd er den 17 år gamle Barcelona-unggutten Toni Sanabria. Arsenal står klare etter at stjerneskuddet skal ha fortalt katalanerne at han vil vekk fra klubben. Roma skal også være interesserte, skal en tro The Mirror.

Cristian Tello vil dog ikke til England. Både Liverpool og Tottenham har vært linket til 22-åringen, men ifølge Daily Express er han ikke interessert i en overgang i januar.

Alexandre Pato kan også være på vei til engelsk fotball. Ifølge Daily Star skal både Arsenal og Tottenham stå klare med sjekkheftene, ettersom Corinthians skal være villige til å lytte på bud på den brasilianske landslagsspissen. Den tidligere Milan-spilleren har rukket å bli 24 år.

Dersom det blir Spurs på brasilianeren kan det i så fall bli som erstatter for en mann fra samme kontinent. Argentinske Erik Lamela har nemlig ikke slåt ttil for fullt etter overgangen fra Roma, og nå mener Metro at Inter skal være interesserte i å hente rekordkjøpet til André Villas-Bpas til Serie A på lån i januar.