Parr skuffet over ikke å ha fått sjansen

Men nordmannen håper å få sjansen i løpet av desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er gått halvannet år siden Jonathan Parr ble kåret til årets spiller i Crystal Palace.

Men etter at klubben rykket opp til Premier League har nordmannen ennå til gode å få spilletid.

– Jeg er selvsagt litt skuffet over ikke å ha fått sjansen ennå. Men det eneste som hjelper for meg nå er bare å stå på, trene hardt og bevise at jeg fortjener sjansen. Vi har nettopp fått ny manager og det blir spennende å se hva som skjer de neste ukene. Jeg er i god form og håper på å få sjansen snart, sier han.

Ønsket av andre klubber
TV 2 vet at klubber som Nottingham Forest, Derby og Bolton alle har forhørt seg om mulighetene for å låne backen i høst. Men Palace har nektet å la nordmannen gå.

– Jeg har vært lenge ute nå, og det hadde vært godt å få spille litt kamper igjen. Men klubben ville ikke leie meg ut, og det har de jo rett til å avgjøre. Men det får jeg ta som et lite tegn på at de ønsker å bruke meg, og så får vi satse på at det skjer snart, sier han.

Kan bli aktuelt med klubbskifte
Nordmannens kontrakt går ut til sommeren, og Parr er klar på at et klubbskifte kan bli aktuelt dersom ikke situasjonen i Palace endrer seg.

– Jeg har et halvt år igjen av kontrakten i januar, og dersom det ikke skulle bli noe spilletid før det så må jeg selvsagt ta en vurdering på om jeg må finne meg en ny klubb. Men målet mitt er å spille meg til en fast plass på Crystal Palace, og hjelpe klubben til å holde seg. Det er første prioritet. Så får vi ta en liten evaluering i januar og se hvordan ting ligger an da. Det kommer mange kamper fremover, så jeg håper å få muligheten, Da skal jeg benytte meg av den, sier han.

Har troen på Pulis
Tony Pulis fikk jobben me då redde plassen til Palace i Premier League. Den tidligere Stoke-manageren fikk jobben etter at Ian Holloway fikk sparken i oktober. Parr har troen den nye manageren.

– Det har ikke vært noe drastisk forskjell. Kanskje litt mer fokus på dødballer og på å spille med litt mindre risiko bakerst. Ellers oppfordrer også han oss til å spille ball. Jeg synes han virker bra. Han er veldig tydelig og flink til å få til det han vil. Han setter veldig klare retningslinjer til alle spillerne om hvor de skal være til en hver tid. Og dersom vi ikke er det så får vi høre det, forteller han.

LITE SPILLETID: Jonathan Parr håper på å få sin Premier League-debut i løpet før januar.
LITE SPILLETID: Jonathan Parr håper på å få sin Premier League-debut i løpet før januar.