AU DA: Landslagets Mats Rosseli Olsen fikk seg en solid trøkk i møtet med HV71 og måtte til spesialist for sy kuttet på nesen. FOTO: Scanpix/Privat
AU DA: Landslagets Mats Rosseli Olsen fikk seg en solid trøkk i møtet med HV71 og måtte til spesialist for sy kuttet på nesen. FOTO: Scanpix/Privat

Rosseli måtte til spesialist for å sy nesen

Landslagsspilleren Mats Rosseli Olsen fryktet for utseendet da han måtte sy sju sting i nesen etter å ha blitt taklet mot HV71 torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik så Frölundas Mats Rosseli Olsen ut etter å ha blitt feid i vantet under kampen mot HV71 i Jönköping torsdag kveld.

Den norske landslagsspilleren merket at han blødde da han tok seg til ansiktet og skled av isen. Der ga klubbens lege beskjed om at kuttet var for spesielt til at han turte å sy det selv. 

– Det var et hakk der i tillegg til at mye av huden hang løst. Legen sa det kunne bli stygt hvis han sydde det. Det er jo ikke så kult når det tross alt er midt i trynet, sier Olsen, som har en en klassisk blåveis, til TV 2 dagen derpå.

Sydd på sykehuset
Oslo-gutten ble sendt til sykehuset i Jönköping hvor en spesialist sydde sju sting på nesen.

Olsen skrev selv på Twitter torsdag kveld at nesen uansett neppe kunne bli styggere enn den var.

– Nå har jeg en strips over så det er litt vanskelig å se hvordan det ser ut, men han som var med meg på sykehuset mente det så bedre ut enn fryktet. Jeg trodde det kunne bli stygt, sier 22-åringen som spilte i tredjefemmeren sammen med landsmann Mathis Olimb torsdag.

Ny kontrakt
Den tidligere Vålerenga-spilleren forteller at nesen gjør vondt dagen derpå som en følge av det han oppfattet som en stygg takling mot hodet. Dommeren mente noe annet, og HV71-spilleren ble ikke utvist i situasjonen som førte til det blødende nesegrevet. 

– Jeg slo hodet inn i vantet. Det var sikkert ikke med vilje at han gjorde det, men samtidig var det flaks at jeg ikke pådro meg hjernerystelse. Dommerne sa til meg at de skulle se på situasjonen i etterkant, forteller Frölunda-spilleren.

Olsen, som skrev ny toårskontrakt med klubben forrige uke, tar ingen pause og melder seg klar til den såkalte "Julmatchen" og møtet med Skellefteå utendørs på Gamla Ullevi i Göteborg lørdag.

– Jeg skal ikke hvile, sier 22-åringen.