FÅR NEPPE SJANSEN: Jonathan Parr ser ikke til å bli en del av startelleveren denne helgen. FOTO: PA Photos
FÅR NEPPE SJANSEN: Jonathan Parr ser ikke til å bli en del av startelleveren denne helgen. FOTO: PA Photos

Backskade ser ikke ut til å hjelpe Parr

Manager Tony Pulis ser ut til å velge Joel Ward på venstresiden i forsvaret mot Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Crystal Palace-manager Tony Pulis har ledet London-laget til to seirer på to kamper siden han tok over, og ser ut til å gjøre få forandringer på laget foran møtet med Chelsea lørdag.

Det betyr trolig en ny kamp ute i kulden for Jonathan Parr til tross for at venstreback Dean Moxey ble skadet mot Cardiff sist og fortsatt er ute.

Ward igjen
Pulis valgte å flytte Joel Ward ut på venstresiden da Moxey gikk av forrige helg, og alt tyder på at han fortsetter der på Stamford Bridge, skriver lokalavisen Croydon Advertiser.

– Ward klarte seg bra som venstreback. Og Mariappa det samme på høyresiden. Vi så solide ut med de to, sier Pulis på pressekonferansen i forkant av kampen.

Det er dårlig nytt for Jonathan Parr. Oslo-gutten har ikke fått spilletid i Premier League denne sesongen og har i tillegg kun én kamp på benken.  

– Problemet med Parr er at jeg ikke har sett ham spille. Jeg har sett spillere på trening, men ikke noen reservelagskamper, sier Pulis.

Håpet på effekt
Den tidligere Stoke-sjefen tok over for Ian Holloway etter en svak start på sesongen. Parr håpet managerbyttet kunne føre til mer spilletid, men foreløpig ser det ikke til å ha den ønskede effekten for nordmannen.

– For min del handler det om å vise meg frem og kjempe meg inn på laget uansett manager. De neste ukene blir viktige for meg, sa Parr til TV 2 da Holloway fikk sparken i oktober.