TIL ENGLAND? Cristiano Ronaldo feirer sammen med Xabi Alonso. Det er ikke sikkert han gjør etter sommeren. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
TIL ENGLAND? Cristiano Ronaldo feirer sammen med Xabi Alonso. Det er ikke sikkert han gjør etter sommeren. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

Fotballrykter: – Tre Premier League-klubber jakter på Alonso

Og Manchester United og Tottenham har møtt Fredy Guarins representanter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!  

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Manchester United har åpnet samtaler med Inter angående Fredy Guarin. Den colombianske midtbanespilleren kan bli en rød djevel for rundt 100 millioner kroner. Det hevder Metro.

Men det er ikke bare Manchester United som snuser på Guarin. Også Tottenham har møtt Guarins representanter. Chelsea skal ha trukket seg ut av kampen om 27-åringens underskrift, skriver Daily Express.

ETTERTRAKTET: Fredy Guarin. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
ETTERTRAKTET: Fredy Guarin. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Manchester United vil ikke la seg presse inn i kontraktsforhandlinger med Wayne Rooney. Det var i går at flere medier meldte at Chelsea ikke har gitt opp håpet om å se Rooney i blått til sommeren.

Chelsea, Manchester United og Liverpool er blant beilerne når Xabi Alonsos kontrakt løper ut i sommer. 32-åringen har foreløpig ikke vært i forhandlinger med Real Madrid, erfarer Daily Star

Chelsea har tatt kontakt med Monaco vedrørende en overgang for Radamel Falcao. 27-åringen kommer visstnok ikke overens med manager Claudio Ranieri, skriver Daily Express.

London-klubben er også villig til å bruke mye penger for å sikre seg Southampton-talentet Luke Shaw. Roman Abramovitsj planlegger å rise hele 200 millioner kroner ut av sparegrisen for å sikre seg Shaws tjenester, melder The Times.

I går verserte det rykter om at Obafemi Martins var på vei til West Ham. I første omgang på lån. Men manager Sam Allardyce har ikke hørt noe om interessen.