LIK-målfest mot Frisk

Det ble en helsvart kveld for Frisk Asker som slapp inn hele ti mål i Kristins Hall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Matchuret viste kun 47 sekunder da Nick Dineen feide den første pucken i Frisk-nettet på Lillehammer.

Gjestene utliknet faktisk et halvt minutt senere, men Ben Arnts 2-1-mål etter drøye tre minutter ble starten på en marerittkveld for gjestene fra Asker.

4-1 i første periode ble til 6-1 før vanligvis så solide Nicklas Dahlberg i buret fikk nok. Espen Johansen kom inn de siste 20 minuttene, men måtte tåle fire baklengs på tolv skudd. 

Helsvart
Arnt ble tremålsscorer for hjemmelaget som inntok fjerdeplassen med like mange poeng som rivalen Storhamar.

– Alt ble feil i dag. Lillehammer var bra, men sånt som dette skal ikke skje. Det kunne ikke bli verre, sier Frisk Askers daglige leder Tore Jobs til budstikka.no

Brendan Brooks fikk sin debut i Vålerenga-trøya borte mot Sparta og ble kreditert Oslo-lagets tredje scoring i overtall. Da hadde allerede Jesper Hoel sørget for tomålsledelse og Jonas Gabrielsen redusert for hjemmelaget.

To og et halvt minutt før pause mistet hjemmelaget gnisten da Brede Frettem Csiszar la på til 4-1 med en spiller mindre på isen. Sparta noterte elleve skudd på mål og kun ett i siste periode.

Stjernen-triumf
Stavanger Oilers har fortsatt åtte poeng opp til serieleder Vålerenga etter at de slo Rosenborg med samme sifre som VIF vant med i Sarpsborg. Tommy Kristiansen, Mats Larsen Mostue, Christian Dahl-Andersen og Martin Strandfeldt scoret for gjestene.

Bunnoppgjøret i Tønsberg endte 5-5 og gikk til forlengning. Der brukte Ryan Annesley kun ett minutt og 47 sekunder på å sikre to poeng for Stjernen som nå har fem poeng opp til sluttspillplass.