Her blir Storm skutt

Dramatisk sesongavslutning på «Hotel Cæsar». Hva skjer nå? Bli med i diskusjonen! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld avslutter «Hotel Cæsar» med mer action enn vanlig. Storm (Kim-Daniel Sannes) har rotet seg inn i et nettverk av løgner og tatt snarveier over lang tid som har satt han i et umulig dilemma. Det hele ender med at Storm blir skutt. 

Julegave til fansen

Sjefen for såpeserien «Hotel Cæsar», Arne Berggren, tror seerne kommer til å digge den dramatiske sesongavslutningen. 

– Vi vet at Cæsar-fans elsker dramatikk på slutten av sesongen, dette er en klassisk Cæsar-sesongavslutning, sier Berggren. 

– Men hva med Storms fans? 

– Det er særlig Storms fans som vil digge slutten. «Cæsar»-fansen betyr alt for oss. Vi møter dem jevnlig og de får spille inn idéer. Denne slutten er vår julegave til dem, rett og slett. De har ønsket seg mer action og en slemmere Storm. Nå kommer det!

BUSTED: Harald oppdager Storm når han prøver å kvitte seg med dopet.
BUSTED: Harald oppdager Storm når han prøver å kvitte seg med dopet.

– Sånn går det!

Mange fans vil kanskje mene at det er veldig drastisk og litt urettferdig at Storm blir skutt, men Berggren mener at det måtte skje. 

– Før eller siden måtte alt røret han skaper få en avslutning. Han har leflet med kriminelle miljøer i lang tid, og han har blitt advart. Det er rett og slett sånn det kan gå når man opererer på feil side av loven. Men han er også en slags martyr i det hele. Dette er hans måte å ordne opp i familien på. Jeg tror det er derfor fansen elsker Storm, han er et godt menneske innerst inne, sier Berggren. 

SKUTT: Storm har rotet seg inn i kriminelle handlinger, noe som får et dramatisk utfall. Foto: TV 2
SKUTT: Storm har rotet seg inn i kriminelle handlinger, noe som får et dramatisk utfall. Foto: TV 2

Frihet i rollen

I høst har Kim Daniel Sannes, som spiller Storm i serien, fått massiv oppmerksomhet på grunn av hans deltakelse i «Skal vi danse». Berggren er glad for å ha Sannes tilbake på settet, og har gitt ham litt frihet i rollen. 

– Jeg vet at Kim-Daniel digger å spille litt action. Mye av måten scenen er løst på er Kim-Daniels eget arrangement. Han er en skuespiller som vet hvordan han vil ha det. 

Slutter i Cæsar

Cæsar-sjef Arne Berggren slutter i «Cæsar» etter jul, men skal fortsette å utvikle nye serier, skrive bok og kanskje jobbe litt med film. Vi spør om han kan avsløre litt av hva vi kan forvente oss i neste sesong av «Hotel Cæsar».

– Dere kan glede dere til at hele familien Anker-Hansen blir snudd opp-ned. Det kommer inn en ny person på hotellet. Ingenting blir som før! 

ENDRING: En ny arving dukker opp på hotellet...
ENDRING: En ny arving dukker opp på hotellet...

Sesongavslutning på «Hotel Cæsar» i kveld kl. 19.00 på TV 2 eller når du vil på TV 2 Sumo