ORIGINALE JULEØNSKER: Stjernene har noen fiffige ønsker på julegavelistene sine i år. Foto: Stella Pictures
ORIGINALE JULEØNSKER: Stjernene har noen fiffige ønsker på julegavelistene sine i år. Foto: Stella Pictures

Ønsker seg dinosaurhodeskalle og sjokolade til jul

Kjendisenes julegaveønsker går fra de helt enkle til de mer ekstravagante.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De har det meste fra før, og kan vel også strengt tatt kjøpe seg hva enn de måtte ønske, men kjendisene har også noen ønsker til jul.

Enkle gleder

De engelske kjendisene forlanger ikke så mye til jul. Kona til Tony Blair, advokaten Cherie Blair (59) ønsker seg bare en nattkjole, i følge Daily Mail. 

Skuespillerinnen Joanna Lumley (67) ønsker seg et munnspill, og stjernen i juleklassikeren «Love Actually» Hugh Grant (53), vil bare ha en appelsinsjokolade. 

Ferrari og dinosaurhodeskalle 

Ikke alle briter er like nøkterne. Stjernefotografen David Bailey (75) ønsker seg en Ferrai Modena, en dinosaurhodeskalle og ett års fri tilgang på blomster. 

Alt er som kjent større i USA - også julegaveønskene. 

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (41) har på bloggen sin laget en julegaveønskeliste. 

«For the rich and famous» 

Dette er ting hun både ønsker seg selv, men også forslag til andre. Det kan imidlertid virke som om dette er en liste for Paltrows godt bemidlede vennekrets. 

GAVELISTE: Gwyneth Paltrow har laget en egen julegaveliste. Foto: Scanpix
GAVELISTE: Gwyneth Paltrow har laget en egen julegaveliste. Foto: Scanpix

Den perfekte vertinnegave» er i følge Paltrow et Hermès kortspill til over 700 kroner. I tillegg anbefaler hun en silkepysjamas til rundt 4000 kroner, hvor du kan få navnet ditt påsydd til 150 kroner per bokstav. 

Talkshow-dronningen Operah Winfrey, som fyller 60 år i januar, er selv kjent for å gi svært dyre gaver til publikum på sine Talk shows. Men i siste nummer av «O magazine» foreslår «talk-show-dronningen» mer nøkterne gaver. Porselenskopper og drammeglass til under 400 kroner, står på ønskelisten til Winfrey. 

Rihanna trenger ingen ønskeliste

DYRE VANER: Julegave fra Donatella Versace til Rihanna.
DYRE VANER: Julegave fra Donatella Versace til Rihanna.

Det er mange fordeler med å være rik og berømt. Rihanna har allerede fått flere pappesker med gaver fra designere som ønsker å se superstjernen i sin design. På instagram-profilen sin, har Rihanna dokumentert gaver fra designere som Versace og Prada.