SAMMENLIGNES: Tottenhams Sandro mener Phillipe Coutinho og Ronaldinho har flere fellestrekk som fotballspillere.
SAMMENLIGNES: Tottenhams Sandro mener Phillipe Coutinho og Ronaldinho har flere fellestrekk som fotballspillere.

Sammenligner Coutinho med Ronaldinho

Tottenhams Sandro vet hvem han må passe på når Liverpool gjester White Hart Lane søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag møtes Tottenham og Liverpool på White Hart Lane.

Gjestene fra Merseyside kommer med et svekket lag etter som både Daniel Sturridge og Steven Gerrard er ute med skader.

Hyller Coutinho
Men vertene tar likevel ikke lett på oppgaven. For gjestene har flere strenger å spille på. I tillegg til Luis Suárez, som scorer på alt om dagen, har også Phillipe Coutinho begynt å finne formen. Det er noe brasilianerens landsmann Sandro er fullstendig klar over.

–  Med ballen er Coutinho akkurat som Ronaldinho. Han beveger seg ikke så mye, men pasningene er helt like. Du tror han skal sentre en en plass, og så sender han ballen en helt annen. Ronaldinho var den aller beste og Coutinhos stil er veldig lik. Jeg er veldig glad på hans vegne. Han har fått en god start i Liverpool, noe som er vanskelig i en slik klubb, sier han ifølge Sky Sports.

Må passe på Suárez
Men Sandro er fullstendig klar over at ting kommer til å gå galt dersom de bare passer på Coutinho. For det er ingen tvil om at det er Luis Suárez som er hetest på Liverpool om dagen. Uruguayaneren har scoret 15 mål på 10 kamper i Premier League denne sesongen.

– Suárez er en stor fotballspiller og er i en fantastisk form. Han scorer mye mål, men vi skal gjøre alt for å stoppe ham på søndag. Vi vet at han kan score fra alle posisjoner på banen, sier han.

FRYKTET DUO: Luis Suaárez og Phillipe Coutinho byr på problemer for de fleste forsvar i England. (AP Photo/Clint Hughes)
FRYKTET DUO: Luis Suaárez og Phillipe Coutinho byr på problemer for de fleste forsvar i England. (AP Photo/Clint Hughes)

Skadeplaget
I søndagens oppgjør vil han også møte landsmann Lucas Leiva på midtbanen. Det er en mann Sandro har et godt forhold til, men som han også kjemper mot om en plass på Brasils midtbane under VM.

– Det vanskelig å si at Lucas er en rival med tanke på VM. Han er en veldig nær venn. Da jeg skadet kneet mitt var Lucas den første som ringte meg etter som han hadde opplevd samme type skade, sier han.

Han innrømmer at det har vært tøft å komme tilbake etter skaden.

– Alle som kjenner meg vet hvor vanskelig det har vært for meg. Da jeg var tilbake i trening følte jeg at jeg ikke kunne spille. Alt var helt nytt. Jeg trodde hele tiden at jeg ville komme tilbake, men lurte alltid på om jeg ville bli den samme spilleren igjen. Nå føler jeg meg bedre enn på lenge, avslutter han.