Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Nå er TV 2 Zebra og TV 2 Sportskanalen i HD

TV 2 sender nå TV 2 Zebra og TV 2 Sportskanalen i HD. Kanalene vil være tilgjengelig hos de aller fleste distributørene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Get og Altibox sender allerede TV 2 Zebra og TV 2 Sportskanalen i HD. I dag vil også nær en million Canal Digital-kunder på både kabel og satelitt få TV 2 Zebra og TV 2 Sportskanalen i sylskarp kvalitet. I løpet av få dager kobler også Viasat seg på. RiksTV forventer å komme på lufta med TV 2 Zebra i HD i midten av januar.

- Dette er en gledens dag for TV 2. Fra før sendes hovedkanalen og TV 2 Sport Premium i HD. Nå kommer også Zebra og Sportskanalen ut i best mulig kvalitet til det beste for TV-seerne, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

TV 2 har jobbet hardt med å få dette på plass i høst og i god tid før vinter-OL i Sotsji. TV 2 kommer til å sende OL på TV 2, TV 2 Zebra og TV 2 Sportskanalen.

- Vi er svært godt fornøyd med at distributørene har strukket seg lang for å få dette til allerede nå. Det betyr at TV-seerne vil få oppleve OL i aller ypperste kvalitet, sier Dahl.

De nærmeste dagene kan seerne glede seg over flere høydepunkter på de nye HD-kanalene. TV 2 Sportskanalen sender alle kampene fra håndball-VM.

På TV 2 Zebra kan seerne glede seg til en helg med flere film-høydepunkter, og på mandag er det storslagen sesongfinale på Homeland - i full HD.