HAR IKKE SIGNERT: Wayne Rooney drøyer med å signere ny United-kontrakt. Foto: ANDREW YATES @
HAR IKKE SIGNERT: Wayne Rooney drøyer med å signere ny United-kontrakt. Foto: ANDREW YATES @

Fotballrykter: – Rooney kan bli Chelsea-spiller til sommeren

Og Liverpool hente vil hente svensk spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Chelsea kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente Wayne Rooney neste sommer. Det skriver Daily Mirror. Avisen skriver at Rooney fortsatt avventer med å signere en ny kontrakt med United, og at Mourinho derfor har fått troen på å hente den engelske landslagsspissen til sommeren.

Liverpool, Manchester United og AC Milan er alle interessert i å hente 21 år gamle Koke fra Atletico Madrid. Den spanske klubben skal være villige til å la midtbanespilleren gå dersom de klarer å hente Erik Lamela på lån fra Tottenham. Det skriver Daily Express.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL CHELSEA?: Manchester United har hatt en tøff start på sesongen. Nå vil Chelsea hente Wayne Rooney - igjen.TIL CHELSEA?: Manchester United har hatt en tøff start på sesongen. Nå vil Chelsea hente Wayne Rooney - igjen. Foto: Jon Super, Ap

West Ham har hatt en blytung start på sesongen og ønsker nå å hente inn en angriper for å løse klubbens scoringsproblemer. Øverst på listen står tidligere Newcastle-spiss Obafemi Martins. Den 29 år gamle nigerianeren spiller i dag for Seatlle Sounders i Major Soccer League.

Samtidig ønsker også Arsenal å forsterke laget. Serielederen har sett seg ut Real Sociedads ving Antonie Griezmann. Ifølge Metro er franskmannen verdsatt til 200 millioner kroner av den spanske klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET: Obafemi Martins er ønsket tilbake i Premier League.ØNSKET: Obafemi Martins er ønsket tilbake i Premier League. Foto: Ted S. Warren/Ap

Også Hull er ute etter å forsterke. Klubben som nylig rystet Liverpool på hjemmebane ønsker å forsterke med Sunderlands svenske landslagsspiller Sebastian Larsson. Det skriver Daily Mirror.

Schalke skal være svært ivrige etter å hente Kevin De Bruyne tilbake til Bundesliga. Chelsea-trener Jose Mourinho skal også være villig til å la belgieren, som kom til klubben i sommer, gå til Tyskland. Men portugiseren har en plan. Han ønsker nemlig å få Shalkes Julian Draxler motsatt vei dersom overgangen skal gå i orden.

Artikkelen fortsetter under bildet

TIL TYSKLAND: Premier Laegue-oppholdet til Kevin De Bruyne kan bli av den kortse sorten.TIL TYSKLAND: Premier Laegue-oppholdet til Kevin De Bruyne kan bli av den kortse sorten. Foto: DON EMMERT/Afp

Chelsea ønsker også å hente det franske stortalentet Kurt Zouma. London-klubben ønsker å hente St Etienne-spilleren i januar, men møter konkurranse fra Arsene Wenger og Arsenal som også ønsker å hente 19-åringen. Det skriver Daily Mirror.

Samme kilde skriver at Liverpool vurderer å hente Sveriges Ola Toivonen. Merseyside-klubben ønsker å hente PSV-angriperen på lån med muligheter for å sikre seg en permanent avtale til sommeren dersom han skulle imponere på Anfield.