Champions League for Rekdal

Kjetil Rekdal kjører en trippel fra Champions League på dagens oddskupong. Sjekk hvem han tipper på her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Cambridge hadde ingen problemer med å slå Macclesfield og Real Madrid vant enkelt mot FC København. Dessverre klarte Grimsby bare uavgjort hjemme mot Welling og det ble to av tre rette for Rekdal i går.

I dag går han for en ren Champions League-kupong.

LEVÉR KUPONGEN HER!

AC Milan - Ajax (Champions League gr. H) H: 1,55 U: 3,75 B: 4,95

Milan må ta poeng i denne kampen for å avansere til utslagsrunden i Champions League, men trener Allegri sier de går for seier her. Ligger på andreplass med 2-2-1 – poenget foran Ajax som har 2-1-2. Skulle nederlenderne vinne blir det avansement for dem. Milan spilte 2-2 borte mot Livorno i helgen der Balotelli utlignet sju minutter før slutt. El Shaarawy (a) kom inn som innbytter i den kampen etter å ha vært ute med skade i tre måneder. Tilbake fra skade er også De Sciglio (f), men Abate (a), Robinho (a) og Birsa (a) er alle ute. Ajax slo NAC Breda 4-0 lørdag. Boilesen (f), Sigthórsson (a) og de Jong (m) er alle ute for gjestene. Ajax har ikke vunnet på bortebane i Champions League siden oktober 2011 (6 kamper), og gjør det neppe her heller. Rekdal tipper på Milan selv om det er en viss uavgjortfare.

Schalke 04 - Basel (Champions League gr. E) H: 1,65 U: 3,55 B: 4,40

Fra denne gruppen er Chelsea kvalifisert for videre spill. Steaua Bucuresti ender sist. Schalke har sju poeng, Basel åtte, Vertene må altså vinne for å gå videre. De tapte 0-3 i de to kampene mot Chelsea før de spilte 0-0 i Bucuresti. I den tyske serien havnet de på etterskudd i kampen om fjerdeplassen med 1-2-tapet borte for Mönchengladbach i helgen. Jones (m) soner denne. Huntelaar er blant spillerne som sliter med skader. Basel spilte 1-1 i begge kampene mot Steaua Bucuresti, men overtok andreplassen med 1-0-seieren hjemme over Chelsea for to uker siden. Gjestene leder i Sveits med 8-8-1. I helgen spilte de 1-1 i toppkampen hjemme mot Grasshopper. Med mannskapet ser der rimelig bra ut før denne. Rekdal tror på hjemmeseier.

Austria Wien - Zenit St. Petersburg (Champions League gr. G) H: 5,50 U: 3,75 B: 1,50

Austria Wien har tatt to poeng, og de ender i bunnen selv om denne vinnes. Etter 0-7 på de to møtene mot Atlético Madrid spilte de 1-1 i Porto. Hjemme i den østerrikske serien kan de som best håpe på andreplass. Zenit er på andreplassen med 1-3-1. Seks poeng kan altså holde til avansement her. Gjestene tok i mot et alternativt Altético Madrid sist, men de klarte ikke bedre enn 1-1. I den russiske serien overvintrer Zenit på toppen, men de var uten seier på mange kamper før Ural ble slått 2-1 hjemme i helgen. Malafeev (k) og Danny (a) er blant spillerne som ikke ble med på denne reisen. For gjestene er det ingen forskjell på null og ett poeng i denne. Rekdal tror på borteseier.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

AC Milan - Ajax H 1,55

Schalke 04 - Basel H: 1,65

Austria Wien - Zenit St. Petersburg B 1,50

Totalodds: 3,84

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!