26 millioner kroner i potten!

Det er en interessant V75-runde på Bjerke i dag hvor en eventuell alenevinner vil få med seg 26 millioner kroner. Her er onsdagens travtips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er noen gode favoritter, men det er også flere interessante objekter i en fin omgang på Bjerke. TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut andelskuponger du kan kjøpe en del av. Prisen på disse varierer fra 198 kroner til 800 kroner.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: 1 Anneros Karl vant ganske klart i Romme sist etter å ha blitt overflydd fra start. Har vært ganske god, men sporet er litt sjanseartet. Det er flere hester som kan ta den fra start. Det er ett spennende objekt i løpet og det er 9 Sagi Allvin. Den galopperte fra start i Sverige sist, men gikk et bra løp etter det. Var uheldig på Biri nest sist, men er klart på vei opp igjen. 5 Rappo har fått kjørt seg litt i det siste, men er tilbake på sprint som er en fordel. Anneros Karl er en klar favoritt, Sagi Allvin er mest spennende spillemessig og Rappo er en liten luring.

V75-2: Den beste hesten, 9 Lesja Kongen, står på 40 meter tillegg. Vant greit etter lang pause i november og sist på Forus galopperte den i tet på oppløpet mot gode hester. Det er en grei favoritt. 1 Tyri Elden har ikke startet siden september, men den står fryktelig bra til og den er nødt til å få teten fra førstespor. 7 Vangs Odin, som var veldig positiv nest sist, og 11 Loken er aktuelle garderinger. 10 Hvalstad Helga var kraftig forbedret sist og er en skrell.

V75-3: Mange bra hester her. Den aller beste er 11 Hope And Love som går fra seier til seier og har imponert mye. Sist den sto på sprint hadde den også da et veldig dårlig spor. Fikk en helt umenneskelig reise fra tredjespor, men klarte likevel å vinne på en sterk tid. En naturlig, klar favoritt. 10 Arc Va Tout leverte en formidabel opphenting på Klosterskogen sist. Var også god sist den møtte Hope And Love. 7 Whata Buz var fryktelig god etter galopp på Jarlsberg nest sist. Hadde vunnet uten galopp, men i stedet vant 9 Cloud Connected. Whata Buz galopperte sist også, men da var det voltestart og nå er det bilstart. Kan få teten selv fra spor sju. 3 Sprite Flight fullførte bra etter en tung reise sist. 2 Ja El Tomcat har også sjansen om ikke Hope And Love vinner.

V75-4: Her er det mange hester som kan vinne. 12 Eigelands Jokeren er en veldig bra treåring som er i rivende utvikling. Vant sist etter tung reise. Men 10 Stensvik Martin hentet 40 meter tillegg på Eigelands Jokeren for to måneder siden og nå står de likt. 8 Bokli Jerven har gjort det bra i det siste. 1 Tangen Faks er meget startrask og har vist fin form. 6 Spang Molvin har stor kapasitet og går den feilfritt er den ikke sjanseløs.

V75-5: 2 Fux Pride vant sist. Kom seg til tet fordi tethesten 10 Cherry Va Bene galopperte i første sving. Sistnevnte gikk bra etter galoppen og start fra annen rekke behøver ikke være noe negativt. Står i rygg bak Fux Pride så den blir meget skummel. 4 Photo Fantasy er ikke helt borte den heller. 8 C. C. Neo var veldig positiv på Klosterskogen sist i knallhardt selskap. 6 Tristar Merci avsluttet veldig bra sist, men møter bedre motstand her.

V75-6: Eliteløp. 9 Broadway Legs har vært fryktelig imponerende i lang tid. Sist var den bedre enn noen sinne da den travet i døden mot 2 Hitchcock, men vant likevel. Møter 3 Mr X. F. Royal som lenge har vært den nest beste hesten bak Yarrah Boko. Har travet flere sterke løp, men det er usikkert om de vil kjøre den i dødens. Hitchcock får normalt overta teten og da må Mr. X. F. Royal gå i dødens og derfra blir den ofte tatt. Kan hende den sparer kreftene til slutt denne gangen. Er helt klart god nok til å vinne dette løpet om den ikke havner i dødens. 7 I’m the Answer U. S. er en utfordrer.

V75-7: En del gode hester som kan vinne dette løpet. 10 Norheim Jærv hadde litt flaks som vant sist fordi 12 Elmer ble bortkjørt i det løpet. Kan få tidlig tet og da er den et førstevalg i løpet. Har vært på vei opp i form. Elmer hadde vunnet det løpet hadde ikke kusken kjørt den for hardt. Kan overraske positivt her. 5 Jervsø Ole tapte en del fra start fra samme spor sist. Gikk bra likevel, men det samme kan skje her. 4 Tord Viking er i håpløs form for tiden, men kan vinne om den går feilfritt. 11 Dragon galopperte som vinner i et lignende løp i august. 9 Håland Liz var dårlig sist, men knallgod gangen før. 1 Seiers Kongen ble bortkjørt sist. Et litt åpent løp, men holder en knapp på Norheim Jærv.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER