Galatasaray-spillerne jubler etter Wesley Sneijders scoring mot Juventus. Nå er de videre i Mesterligaen. REUTERS/Stringer
Galatasaray-spillerne jubler etter Wesley Sneijders scoring mot Juventus. Nå er de videre i Mesterligaen. REUTERS/Stringer

Sneijder sendte Juventus ut av Mesterligaen

Full jubel i snøen i Istanbul.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Galatasaray-Juventus 1-0

Wesley Sneijder scoret kampens eneste mål etter 85 minutter etter pasning fra Didier Drogba.

Drogba stusset videre ett oppspill til en fremadstormende Sneijder, som avsluttet fra skrått hold, og skjøt mellom bena på en Juventus-forsvarer.

Ballen gikk over målstreken like ved stolperoten og skapte full jubel blant hjemmefansen.

 

Det holdt til seier og avansement til åttedelsfinalen fra gruppe B sammen med gruppevinner Real Madrid. Juventus, som hadde gått videre med uavgjort, må nå spille 16-delsfinalen i Europaligaen etter jul.

Kampen ble tirsdag kveld utsatt til onsdag på grunn av snø og hagl i Istanbul. Også onsdag bar gressmatten sterkt preg av det dårlige været.

– Vi sa til UEFAs delegat at det var farlig å spille. Han sa han var enig, sier Juventus-manager Antonio Conte til Sky Italia etter kampen, ifølge Aftonbladet.

– I pausen var det for sent. Juventus ville spille før kampstart, eller de sa hvert fall ikke noe annet da. Men jeg er enig med Conte. Det var umulig å spille fotball for begge lag. Det ble bingo, sier Galatasaray-sjef Roberto Mancini.

Den tidligee Manchester City-manageren forteller at før avspark snakket med italienerne om at det ville være farlig å gjennomføre kampen.

– Kanskje det hadde vært bedre ikke å spille. I går var det praktisk umulig. Jeg sa til UEFAs delegat at etter min mening var det ikke rett å spille i dag heller, sier Mancini.

Galatasarays Wesley Sneijder jubler etter scoring mot Juventus.Galatasarays Wesley Sneijder jubler etter scoring mot Juventus. Foto: BULENT KILIC/Afp