Nora Mørk «bare måtte» parodiere dommeren

- Det så ut som han lekte flasketuten peker på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zrenjanin (TV 2): Det var spilt i overkant av 25 minutter av kampen mellom Norge og Paraguay da dommerne Ahmed Al Mutawa og Jassem Al Suwalaim blåste hardt i fløyten.

Ikke mange visste hva de blåste for, men de hadde helt klart bestemt seg for å vise ut en norsk spiller. Valget falt til slutt på Linn-Kristin Riegelhuth Koren, som skjønte veldig lite.

– Det var jo helt utrolig. Han lette etter en han kunne vise ut. Og så tok han Linka, som var lengst unna situasjonen. Det var bare helt utrolig komisk. Det så ut som han lekte blindebukk eller flasketuten peker på eller noe sånn. Han skulle bare vise ut en. Det var jo komisk. Jeg klarte nesten ikke slutte å le, forteller Nora Mørk til TV 2.

Artikkelen fortsetter under intervjuet med Nora Mørk!

 

Og Mørk klarte ikke å dy seg. Ute på banen gjorde hun en parodi på dommerne fra Kuwait, som heldigvis ikke ble sett av de to med fløyte i munnen.

– Jeg måtte demonstrere litt. Hva skal man gjøre? Isa var sendt ut med tre utvisninger og Linka fikk den, sier hun oppgitt.

For fysikkforskjellen mellom Norge og Paraguay var overveldende, og dommerne klarte aldri å se forskjellen på en riktig utført og en stygg takling, fordi småjentene fra Paraguay gikk like hardt i gulvet uansett.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Nora Mørk etterligner dommeren under kampen mot Paraguay.Nora Mørk etterligner dommeren under kampen mot Paraguay. Foto: TV 2

Det gjorde det vanskelig for de norske jentene, som sto 70 prosent av kampen i forsvar. Det ble etter hvert frustrerende for Norge. Mørk håper hun slipper å se så mye mer til de to kuwaitiske herremennene.

– De har vel kvalifisert seg på en måte. Det spørs vel om de gjør det igjen. Det får vi se på, smiler Larvik-spilleren.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson ønsker å si minst mulig om dommerne.

– De er vel mesterskapsdebutanter som Paraguay, og de gjør så godt de kan. Jeg har ingen tro på noe annet enn at de gjør så godt de kan, er hans korte kommentar.