Herman Stengel klar for Vålerenga

Går gratis fra Stabæk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Herman Stengel (18) signerte i dag under en kontrakt med Vålerenga Fotball, som strekker seg ut 2017-sesongen. Stengel kommer som bosmanspiller og slutter seg til Vålerengatroppen fra 6. januar 2014, melder VIF.

– Herman har allerede Tippeligaerfaring og har vært fast i Adeccoligaen for Stabæk i år. Han er en av de mest talentfulle midtbanespillerne i landet, så vi er veldig fornøyd med at vi har fått dette på plass, sier Kjetil Rekdal til klubbens nettsider.

 

– Jeg er veldig fornøyd med å endelig ha fått signert for Vålerenga. Jeg tror dette er et riktig steg for min sportslige utvikling og gleder meg til fortsettelsen her, sier Herman Stengel.

Stengel var sentral i rettssaken rundt Veigar Pall Gunnarssons overgang fra Stabæk til Vålerenga i 2011. I september endte saken med frifinnelse for de fire tiltalte klubblederne. Vålerenga kjøpte en opsjon på ham for fire millioner kroner av Stabæk. Samtidig kjøpte Vålerenga Veigar Pall Gunnarsson for én million kroner.

Herman Stengel signerte i dag under en kontrakt med Vålerenga Fotball som strekker seg ut 2017-sesongen.Herman Stengel signerte i dag under en kontrakt med Vålerenga Fotball som strekker seg ut 2017-sesongen. Foto: Pål Bergstad/Stella Pictures